Σκληροί αγκώνες: μάθετε πώς θα τους ξεφορτωθείτε!

Ενώ έχετε ετοιμαστεί για να βγείτε, ανακαλύπτετε μια μαύρη σκιά στους αγκώνες σας…Πριν πανικοβληθείτε και αναρωτηθείτε τι σας συμβαίνει, θα σας πούμε ότι πίσω από τους "μαύρους" αγκώνες κρύβονται πολλοί λόγοι. Η τριβή και η επαφή τους για παράδειγμα με ένα σημείο όπως το τραπέζι ή τα χερούλια της καρέκλας σκληραίνουν και σκουραίνουν την περιοχή. Θέλετε να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από τους "μαύρους" αγκώνες; 

Ελαφρόπετρα: κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας αφού έχει μαλακώσει το δέρμα, τρίψτε τους αγκώνες σας με μια ελαφρόπετρα απαλά για να φύγουν οι σκληρύνσεις.

Λεμόνι: κόψτε ένα λεμόνι στα δύο και τρίψτε το στους αγκώνες σας. Αφήστε το χυμό του να δράσει για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε.

Ενυδάτωση: αφού έχετε απομακρύνει με τους δύο παραπάνω τρόπους τα νεκρά κύτταρα, φροντίστε καθημερινά για την ενυδάτωσή τους ώστε να μη σχηματίζονται οι σκληρύνσεις και οι δυσχρωμίες. Κάθε βράδυ εφαρμόστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα όπως και κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν βάζετε στα χέρια σας δεν πρέπει να ξεχνάτε την εφαρμογή και στους αγκώνες.