Νεανικά χέρια στη στιγμή!

Τα χέρια μας όσο περνούν τα χρόνια και όταν μάλιστα δεν τα φροντίζουμε σωστά μπορεί να αποκτήσουν λεπτές γραμμές και λεκέδες κάτι που μαρτυρά την ηλικία μας! Θέλετε να μάθετε με ποιους τρόπους θα τα διατηρήσετε νεανικά;

Απολέπιση: η συχνή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας. Επιλέξετε ένα απολεπιστικό προϊόν είτε με αλάτι, είτε με μαύρη ζάχαρη και εφαρμόστε το μια φορά την εβδομάδα.

Ανανέωση: εφαρμόστε μια πλούσια στρώση ελαιόλαδου ή ελαίου argan καθώς θα κάνει τα χέρια σας απαλά και θα βοηθήσει στην ανάπλαση της επιδερμίδας, συμπληρώνοντας τα λιπίδια που της λείπουν. Για θεαματικά αποτελέσματα να το απλώνετε στα χέρια σας το βράδυ και να το αφήνετε να δράσει μέχρι το πρωί!

Ενυδάτωση: πρέπει να εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα χεριών καθημερινά, ειδικά μετά από κάθε πλύσιμο. Η συχνή χρήση μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας με βιταμίνη Ε, αμυγδαλέλαιο και συστατικά πλούσια σε λιπίδια είναι το μυστικό για να τα διατηρήσετε όμορφα και νεανικά. Επίσης, όπως εφαρμόζετε αντιηλιακό στο πρόσωπο δεν πρέπει να ξεχνάτε να το κάνετε και στο πάνω μέρος των χεριών σας γιατί επηρεάζονται εξίσου αρνητικά από τον ήλιο!