Wet looks για την παραλία και όχι μόνο!

Αφήστε λίγο στην άκρη το πιστολάκι και στεγνώστε τα μαλλιά σας…φυσικά. Το καλοκαίρι επιβάλλει απλότητα και τα wet looks στα μαλλιά είναι ένα trend που μπορείτε να υιοθετήσετε εύκολα. Είτε για μια βραδινή έξοδο, είτε για την παραλία, βρείτε αυτό που σας ταιριάζει διαβάζοντας τα tips που ετοιμάσαμε για εσάς!

Η χωρίστρα: οποιοδήποτε χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι δίνει ένα chic αποτέλεσμα. Εάν ψάχνετε κάτι απλό αλλά και επίσημο, δοκιμάστε μια χαμηλή αλογοουρά ή έναν κότσο, με χωρίστρα στο πλάι σε βρεγμένα μαλλιά.

Το προϊόν: gel ή mousse; Για να σταθεροποιήσετε τα βρεγμένα μαλλιά ή να πετύχετε wet look σε στεγνά μαλλιά πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δύο αυτά προϊόντα styling. Εάν θέλετε ευέλικτο στυλ στα μαλλιά και πιο ανέμελο, επιλέξτε mousse καθώς θα δώσει τη γυαλάδα των βρεγμένων μαλλιών ωστόσο θα παραμείνουν ελαστικά. Το gel δίνει πιο αυστηρό στυλ, αφού σταθεροποιεί τελείως την τρίχα και προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια. Μια εναλλακτική σε αυτά τα δύο προϊόντα είναι ένα conditioner που δε ξεβγάζεται, το οποίο θα βοηθήσει τα μαλλιά να "κολλήσουν" εάν το εφαρμόσετε σε μεγαλύτερη ποσότητα ενώ θα τα θρέψει συγχρόνως! Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για την παραλία ή την πισίνα!

 

Αξεσουάρ: είναι ένα από τα πιο hot trends στα μαλλιά για αυτό το καλοκαίρι. Τα απλά τσιμπιδάκια σε χρώματα ή τα κλασικά μαύρα-καφέ-ξανθά, θα δώσουν όχι μόνο στυλ στα βρεγμένα μαλλιά αλλά θα βοηθήσουν να κρατήσετε το χτένισμά σας σταθερό! Η πιο chic επιλογή πάντως για μια βραδινή έξοδο είναι το chanel style, τοποθετώντας πέρλες σε διάφορα σημεία!