BB Cream!

Σίγουρα γνωρίζετε πλέον τι είναι μια BB Cream, εν συντομία όμως σας υπενθυμίζουμε ότι είναι μια ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με χρώμα, θρεπτικά στοιχεία και δείκτη SPF, η οποία δημιουργήθηκε για να μπορεί να φορεθεί εύκολα, γρήγορα δίνοντας ομοιομορφία στο δέρμα, χωρίς ιδιαίτερο τρόπο εφαρμογής όπως το foundation, ενώ παράλληλα έχει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Γνωρίζετε όμως όλους τους τρόπους εφαρμογής της;

Αραιώστε το foundation: αν θέλετε την κάλυψη ενός foundation αλλά σε κάτι πιο ελαφρύ σε υφή, αναμείξτε λίγο από το foundation σας με μια BB cream. Θα σας δώσει περισσότερη κάλυψη από ό,τι η BB Cream μόνη της και ελαφριά αίσθηση στο δέρμα. Επίσης, θα δώσει περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο σας!

Πάνω από το ρουζ: εφαρμόστε πρώτα το ρουζ στο δέρμα και από πάνω βάλτε τη BB Cream. Είναι ένας τρόπος για να κάνετε το ρουζ σας να είναι πιο λαμπερό και να φαίνεται πιο φυσικό. Αν βάλατε παραπάνω ρουζ από όσο πρέπει, εφαρμόζοντας από πάνω λίγη BB Cream, θα το απαλύνετε! 

Δώστε λάμψη: εάν η επιδερμίδα σας είναι θολή, αναμείξτε λίγο highlighter με τη BB Cream σας και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο! Το highlighter μπορεί να είναι είτε σε μορφή ιριδίζουσας σκόνης είτε υγρό. Θα χαρίσει φυσική λάμψη στο δέρμα σας!