Βάζετε σωστά το άρωμά σας;

Το άρωμα είναι μια εντελώς προσωπική υπόθεση και η αλήθεια είναι ότι εφόσον μυρίζει ωραία πάνω σας, δεν υπάρχει κάτι λάθος ή σωστό! Παρόλα αυτά, εάν θέλετε να αναδείξετε περισσότερο τη μυρωδιά του υπάρχουν μερικά tips για να το πετύχετε. Διαβάστε πως!

Πρώτον, μη βάζετε το άρωμά σας πάνω από οποιοδήποτε body lotion ή oil. Οι μυρωδιές μεταξύ τους θα αλληλεπιδράσουν με αποτέλεσμα ένα άρωμα που μυρίζει ωραία, να αλλάξει τελείως.

Δεύτερον, ένα σημείο που συχνά βάζουμε άρωμα είναι οι καρποί μας. Εάν μετά την εφαρμογή τους τρίψετε μεταξύ τους, μπορεί να προκληθεί άνιση κατανομή των στοιχείων του αρώματος, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί η μυρωδιά ή να μειωθεί η διάρκειά του. Για αυτό θα πρέπει να ψεκάζετε τον κάθε καρπό ξεχωριστά.

Τέλος, η ποσότητα είναι καθοριστική στον τρόπο που μυρίζει ένα άρωμα πάνω σας. Εάν το άρωμά σας είναι eau de parfum, μη χρησιμοποιήσετε παραπάνω από ένα ψεκασμό σε κάθε σημείο ενώ τα body mists και τα  eau de toilettes είναι πιο ελαφριά, οπότε μπορείτε να βάλετε περισσότερο.

 Φορέστε τα αγαπημένα σας αρώματα αγοράζοντας τα στην καλύτερη τιμή