Ψεύτικες βλεφαρίδες!

Εάν οι βλεφαρίδες σας δεν είναι τόσο πυκνές και μακριές όσο θα θέλατε ή απλά επιθυμείτε να τις ενισχύσετε, δοκιμάστε να βάλετε ψεύτικες. Χωρίς αμφιβολία θα μεταμορφώσουν το βλέμμα σας εύκολα και γρήγορα ακόμα και αν δε φορέσετε άλλα προϊόντα στα μάτια σας. Μάθετε πως θα επιλέξετε τις σωστές για εσάς και τον τρόπο που θα τις εφαρμόσετε.

Το μέγεθος μετράει! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες πρέπει να είναι τόσο μακριές ώστε να μη φθάνουν το ύψος του φρυδιού. Επίσης, το μήκος της βάσης τους πρέπει να είναι ίσο με το μήκος της βάσης του ματιού αλλιώς θα εξέχουν. Αν είναι πιο μεγάλο το μήκος, κόψτε όσο χρειάζεται από την εξωτερική γωνία των ψεύτικων βλεφαρίδων.

Τι σχήμα θέλετε! Οι βλεφαρίδες που είναι πιο πυκνές και μακριές στο κέντρο, κάνουν τα μάτια πιο στρογγυλά ενώ όσες είναι πιο μακριές και πυκνές στις άκρες, δίνουν ένα sexy cat eye αποτέλεσμα, αφού κάνουν τα μάτια πιο σχιστά. Το πιο φυσικό αποτέλεσμα από όλες, δίνουν οι μονές τούφες βλεφαρίδων, που μπορείτε να τοποθετήσετε όσες θέλετε αλλά σίγουρα θα σας πάρουν περισσότερο χρόνο.

Πώς θα τις εφαρμόσετε

Τσακίστε τις φυσικές σας βλεφαρίδες και εφαρμόστε μάσκαρα πριν κολλήσετε τις ψεύτικες.

Πριν εφαρμόσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, πρέπει να τις λυγίσετε, δημιουργώντας μια καμπύλη ώστε να κολλήσουν πιο εύκολα στο σχήμα του ματιού σας.

Προμηθευτείτε την ειδική κόλλα και βάλτε μια πολύ λεπτή στρώση μόνο στη βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων. Περιμένετε ένα λεπτό μέχρι η κόλλα να γίνει ελαστική ώστε να μη γλιστράει όταν θα τις ακουμπήσετε στο βλέφαρό σας. Προσέξτε να τις κολλήσετε από τη σωστή φορά δηλαδή να βλέπουν προς τα πάνω. Για να είναι πιο εύκολο, κολλήστε πρώτα το κέντρο και μετά πιέστε καλά τις άκρες.

Αφού στεγνώσουν περάστε με μολύβι τη βάση των βλεφαρίδων για να φαίνονται πιο φυσικές και να μη ξεχωρίζουν από τις φυσικές σας.

Σε κάθε περίπτωση προσέξτε τα μάτια σας να μη διαφέρουν μεταξύ τους, τοποθετώντας τις βλεφαρίδες σας στο ίδιο μήκος και ύψος.