Ποιο είναι το κατάλληλο “hot tool” για τα μαλλιά σας;

Υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία με θερμότητα για τα μαλλιά, όπως τα ψαλίδια, οι πρέσες, τα σίδερα ισιώματος ή απλά μια φυσούνα μαλλιών. Το καθένα από αυτά ενδείκνυται για να πετύχετε διαφορετικά στυλ μαλλιών όπως μπούκλες, κύματα, ίσια και άλλα. Μερικά, όμως, από αυτά τα styling tools, μπορούν να σας δώσουν παραπάνω από μία επιλογές styling. Διαβάστε ποια είναι αυτά και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τον τύπο μαλλιών που έχετε!

Εάν τα μαλλιά σας είναι σπαστά, επενδύστε σε ένα σίδερο ισιώματος το οποίο θα σας δώσει περισσότερες από μια επιλογές. Σε συνδυασμό με ένα serum χρησιμοποιήστε το για πετύχετε τέλεια ίσια και λαμπερά μαλλιά ενώ εάν θέλετε να κρατήσετε το φυσικό σας look, ενισχύστε τα κυματιστά μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας το σίδερο σαν ψαλίδι για μπούκλες.

Εάν τα μαλλιά σας είναι ίσια, επιλέξτε ένα στρογγυλό ψαλίδι μαλλιών με μεγάλη διάμετρο το οποίο θα δώσει ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά σας, ή ένα με μεσαία διάμετρο για πιο αυστηρές μπούκλες. 

Για τα σγουρά μαλλιά προτιμήστε το πιστολάκι με φυσούνα. Εφαρμόστε έναν αφρό και μετά ρίξτε τα μαλλιά σας ανάποδα και στεγνώστε τα με τη φυσούνα. Με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσετε τις φυσικές σας μπούκλες και για να τους δώσετε λάμψη προσθέστε λίγο serum μετά το στέγνωμα.