Τι μαρτυρούν τα μαλλιά σας για εσάς;

Τη μια ημέρα μπορεί να έχετε κάνει έναν αυστηρό, ψηλό κότσο και την άλλη να έχετε αφήσει τα μαλλιά σας ελεύθερα και ατημέλητα, ωστόσο τα μαλλιά σας έχουν τον τρόπο τους να μαρτυρούν στοιχεία της προσωπικότητάς σας αλλά και το πώς νιώθετε! Θέλετε να μάθετε τι πραγματικά σημαίνει να έχετε μακριά μαλλιά, σγουρά ή ίσια, πιασμένα ή ελεύθερα;

Τα μακριά πλούσια κυματιστά μαλλιά, δείχνουν μια γυναίκα που περνάει αρκετό χρόνο φροντίζοντας την εμφάνισή της καθώς την ενδιαφέρει ιδιαίτερα πως φαίνεται σε σχέση με τις άλλες γυναίκες.

Μια αλογοουρά είναι συνήθως η επιλογή των γυναικών που προτιμούν την άνεση, την ευκολία και δε διαθέτουν αρκετό χρόνο να ασχοληθούν με τα μαλλιά τους. Οι γυναίκες αυτές δείχνουν ότι δίνουν περισσότερη σημασία στους άλλους παρά στο στυλ και τη φροντίδα των μαλλιών τους που βρίσκονται χαμηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους.

Τα μαλλιά που είναι ατημέλητα, είτε πιασμένα είτε ελεύθερα, δείχνουν μια προσωπικότητα απελευθερωμένη, που πιστεύει ότι δε χρειάζεται να ξοδεύει χρόνο στην περιποίηση της εμφάνισης.

Αν τα μαλλιά είναι άγρια και έντονα σγουρά καταδεικνύουν μια προσωπικότητα έντονη, που θέλει να κάνει εντύπωση όπου και να είναι. Αντίθετα, τα ίσια μαλλιά δείχνουν μια γυναίκα οργανωτική και σοβαρή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή παρέα.

Τα έντονα βαμμένα μαλλιά, με φανταχτερά χρώματα δείχνουν ένα άτομο που δεν ακολουθεί τις νόρμες, είναι επαναστατικό και θέλει να τραβάει την προσοχή με τη διαφορετικότητά του.

Τέλος, όταν μια γυναίκα έχει πολύ κοντά μαλλιά σε σχεδόν ανδρόγυνο στυλ, δείχνει μια προσωπικότητα τολμηρή, που δε φοβάται να είναι ο εαυτός της όποιο και να είναι το περιβάλλον της. Είναι αυθεντική και δεν την ενδιαφέρει να ακολουθεί την πλειοψηφία.