Τα χρώματα των γιορτών στα…νύχια σας!

Καμία επίσημη εμφάνιση δεν είναι πλήρης, χωρίς ένα ωραίο μανικιούρ. Τώρα στις γιορτές, είναι σημαντικό να επιλέξετε χρώματα που όχι μόνο αντανακλούν το στυλ σας αλλά και σας χαρακτηρίζουν. Μάθετε ποια είναι τα χρώματα των γιορτών για τα νύχια σας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Κόκκινα του πάθους: φυσικά το κλασικό κόκκινο δε θα μπορούσε να λείπει από τις εορταστικές ημέρες. Τι το κάνει τόσο ιδιαίτερο; Είναι chic, μεταμορφώνει τα χέρια σας σε δευτερόλεπτα και ταιριάζει σε κάθε ηλικία. Επιλέξτε κρεμώδεις υφές για πιο σοφιστικέ εμφάνιση και φροντίστε τα νύχια σας να είναι κοντά ώστε να μη θυμίζει 80’s.

Πολύτιμο Χρυσό: όλοι θέλουμε λίγη μαγεία στη ζωή μας και η λάμψη του χρυσού κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο γιορτινά! Δημιουργήστε πλούσιες στρώσεις με ένα βερνίκι που θα θυμίζει λιωμένο χρυσό στα χέρια σας!

Ασημένια: επειδή τα περισσότερα ασημένια βερνίκια είναι διάφανα, επιλέξτε ένα για να δώσετε κάτι διαφορετικό σε ένα χρώμα όπως το μαύρο περνώντας το από πάνω ή χρησιμοποιήστε το μόνο του σε πλούσια στρώση.

Γη και Νερό: σε αυτά περιλαμβάνονται τα μπλε, τα καφέ και τα κυπαρισσί. Ο χειμώνας επιβάλλει τα έντονα και σκούρα χρώματα. Αυτές οι αποχρώσεις φοριούνται και συνδυάζονται πολύ εύκολα ενώ οι μεταλλικές versions θα σας χαρίσουν τη γιορτινή λάμψη!

Μαύρο: μη φοβάστε αυτό το χρώμα, είναι η πιο σοφιστικέ πολυτέλεια για τα νύχια σας! Επιλέξτε πλούσιες κρεμώδεις στρώσεις ή ιριδίζουσες μαύρες αποχρώσεις. Αν θέλετε κάτι πιο ήπιο και διαφορετικό, μπορείτε να δοκιμάσετε τις matte υφές του.

Μεθυστικά Μωβ: παρά τη σκούρα vampy όψη τους, τα μωβ του κρασιού, του βατόμουρου και τα burgundy, σίγουρα είναι ξεχωριστές επιλογές που θα διαφοροποιήσουν αρκετά το στυλ σας!

Ουδέτερα κρεμ και ροζ: αν όλα αυτά τα φανταχτερά και έντονα χρώματα είναι έξω από τα νερά σας, δοκιμάστε πιο ήπιους τόνους στα νύχια σας, όπως τα ανοιχτά μπεζ και ροζ. Με τη Chanel να λανσάρει μια πιο εκλεπτυσμένη μορφή γαλλικού μανικιούρ, με λεπτή άσπρη γραμμή και απαλά ροζ βερνίκια, μπορεί να γίνει η επιλογή σας για μια σοφιστικέ, απλή εμφάνιση.