Τα Smokey Eyes των γιορτών!

Τα smokey eyes αποτελούν ένα από τα πιο κλασικά στυλ μακιγιάζ. Οι επιλογές χρωμάτων άπειρες, από τις πιο σκούρες βραδινές μέχρι τις πιο ουδέτερες. Δείτε 3 look που μπορείτε να δοκιμάσετε για το γιορτινό σας μακιγιάζ!

Γκρι Smokey Eyes: προμηθευτείτε μια σκιά σε μορφή κρέμας, απλώστε στο κινητό και το κάτω βλέφαρο, δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία και σβήστε προς το κόκκαλο. Χρησιμοποιήστε λίγο προϊόν στην αρχή για να μπορείτε να το δουλέψετε. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα primer ματιών, για να κρατήσει το χρώμα ζωντανό και αναλλοίωτο τις ώρες που θα διασκεδάζετε! Για ακόμα περισσότερη ένταση περάστε με ένα μαύρο μολύβι τη βάση των βλεφαρίδων. Συνδυάστε ροδακινί αποχρώσεις σε μάγουλα και χείλη!

Λιλά Smokey Eyes: είναι ένας ασυνήθιστος συνδυασμός με κόκκινα χείλη, ο οποίος θα δώσει μια πιο extravagant όψη στο γιορτινό μακιγιάζ. Εφαρμόστε μια απαλή ιριδίζουσα λιλά σκιά σε όλο το κινητό και το κάτω βλέφαρο και σβήστε καλά προς το κόκκαλο. Εάν θέλετε μεταλλικό χρώμα, βρέξτε το πινέλο σας πριν την εφαρμογή ή προτιμήστε σκιά σε μορφή κρέμας. Τονίστε το τόξο και την εσωτερική γωνία με μια λευκή σκιά. Αν θέλετε περισσότερη αλλά διακριτική ένταση στο βλέμμα, εφαρμόστε μολύβι σε γκρι χρώμα πολύ κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων και για να το απαλύνετε σβήστε το ελαφρά με μια μπατονέτα. Για να ολοκληρώστε το look, προτιμήστε ένα βαθύ χρώμα κόκκινο κραγιόν ή gloss και ρουζ σε ροζ-κόκκινη απόχρωση.

Μπλε Smokey Eyes: αν θέλετε κάτι βραδινό, ξεχωριστό και σοφιστικέ, επιλέξτε το μπλε. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στη βάση του βλεφάρου και σβήστε προς τα πάνω. Για το σβήσιμο και την ομαλή μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο, προτιμήστε ένα ανοιχτό μεταλλικό γκρι που θα εφαρμόσετε στην εσωτερική γωνία και στο κόκκαλο προς το τόξο. Συνδυάστε το με ρουζ και κραγιόν σε τριανταφυλλί απόχρωση!