Γιορτινή περιποίηση!

Σίγουρα τις γιορτινές ημέρες θέλετε να είσαστε όμορφη και λαμπερή! Σημαντικό είναι να φροντίσετε για αυτό όσο πιο νωρίς μπορείτε ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Διαβάστε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε αυτά τα Χριστούγεννα να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Απολέπιση: όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα! Επιλέξτε αυτή τη θεραπεία για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα στο πρόσωπο και το σώμα, που κάνουν το δέρμα να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο. Με ένα scrub ήπιας απολέπισης κάντε μασάζ κυκλικά σε όλο το πρόσωπο χωρίς να ασκείτε πίεση. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα απολέπισης με οξέα. Προτιμήστε να το κάνετε τουλάχιστον 3 μέρες πριν τη γιορτινή σας έξοδο για να σιγουρευτείτε ότι δε θα έχετε ερεθισμένο δέρμα. Μην ξεχάσετε τα χείλη...βασική προϋπόθεση για να αναδείξετε το κόκκινο κραγιόν σας!

Καθαρισμός: αφού λοιπον αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα κάνοντας απολέπιση, μπορείτε να συνεχίσετε με έναν καθαρισμό. Επιλέξτε μια μάσκα με άργιλο που έχει την ιδιότητα να τραβάει τους ρύπους έξω από τους πόρους του δέρματος και να τους καθαρίζει. 

Μάσκα Ενυδάτωσης: μετά από μια καλή απολέπιση, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, το δέρμα χρειάζεται πολύ καλή ενυδάτωση. Επίσης, ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα θα αναδείξει περισσότερο το γιορτινό μακιγιάζ σας. Επιλέξετε μια μάσκα ενυδάτωσης που θα εφαρμόσετε λίγο πριν κάνετε το μακιγιάζ και φυσικά μην παραλείψετε την ενυδατική σας κρέμα!

Νύχια: ένα αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης είναι το μάνι-πέντι. Φροντίστε πρώτα να καθαρίσετε και να λιμάρετε στο κατάλληλο σχήμα τα νύχια σας. Αν δε γνωρίζετε τι θα φορέσετε, προτιμήστε ουδέτερα γήινα χρώματα ή ακόμα και μαύρο. Το κόκκινο σίγουρα είναι το χρώμα των γιορτών αλλά αν φορέσετε κόκκινα ρούχα καλύτερα να το αποφύγετε.

Μαλλιά: σίγουρα τα μαλλιά σας θα ταλαιπωρηθούν από τη θερμότητα του σεσουάρ και τα προϊόντα styling που θα χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε το αγαπημένο σας χτένισμα για τις γιορτινές ημέρες. Προστατέψτε και προετοιμάστε τα σωστά με μια μάσκα θρέψης και ενυδάτωσης. Προτιμήστε να το κάνετε 1-2 ημέρες πριν την έξοδό σας, γιατί πιθανόν μια τέτοια μάσκα να "βαρύνει" τα μαλλιά και να σας δυσκολέψει στο styling.