Κρύψτε τους πόρους από το δέρμα σας!

Το δέρμα μας αποτελείται από χιλιάδες πόρους, που του επιτρέπουν να αναπνέει και παράλληλα το προστατεύουν από επιβλαβείς παράγοντες ως πρώτη άμυνα του οργανισμού. Αρκετές φορές, μερικοί από αυτούς, γίνονται πιο εμφανείς γιατί παραμένουν ανοιχτοί και μαζεύουν ρύπους από την ατμόσφαιρα όπως σκόνη και καυσαέριο ή υπολείμματα μακιγιάζ. Ο τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτούς είναι ένας: ο συχνός καθαρισμός!

Οι πόροι είναι συνήθως πιο εμφανείς όταν δεν είναι καθαροί, συνεπώς θα πρέπει να εντάξετε στη ρουτίνα περιποίησης σας το βαθύ καθαρισμό. Αυτό θα το πετύχετε με προϊόντα όπως μια μάσκα αργίλου, που θα τραβήξει κάθε ρύπο από τους πόρους και θα τον καθαρίσει.

Για να εισχωρήσει όμως οποιοδήποτε προϊόν καθαρισμού, θα πρέπει πρώτα από όλα να ξεφορτωθείτε τα νεκρά κύτταρα κάνοντας απολέπιση. Υπάρχουν μάσκες 2 σε 1, που μπορείτε πρώτα να κάνετε απολέπιση και μετά τις αφήνετε να λειτουργήσουν ως μάσκες και να καθαρίσουν την επιδερμίδα σας.

Είναι καλό πριν τον καθαρισμό να έχετε "ανοίξει" του πόρους σας, πλένοντας το πρόσωπο με χλιαρό νερό, ώστε να εισχωρήσουν τα συστατικά καθαρισμού.

Εφόσον είστε συνεπείς με την καθαριότητα του δέρματός σας, εάν ακόμα έχετε μεγάλους ανοιχτούς πόρους, υπάρχουν πολλά προϊόντα περιποίησης που μπορούν να τους συσφίξουν ώστε να είναι λιγότερο εμφανείς ή προϊόντα μακιγιάζ που θα τους καλύψουν προσωρινά!