Μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματα της κρέμας σας

Είναι γεγονός ότι αν μια κρέμα για το πρόσωπο υπόσχεται ότι θα σας χαρίσει τουλάχιστον μια δεκαετία και ένα σέρουμ να σας κάνει να φαίνεστε "δεκαπέντε χρόνια πιο νέα", δεν υπάρχει περίπτωση να κατορθώσετε ποτέ να δείχνετε εικοσιπέντε χρόνια μικρότερη αν τα χρησιμοποιείτε και τα δυο! Ωστόσο εάν και τα δύο προϊόντα ανήκουν στην ίδια σειρά, το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό αρκεί να τα χρησιμοποιείτε σωστά. Θέλετε να μάθετε πώς θα χρησιμοποιείτε σωστά την κρέμα σας για να μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματά της;

Κάλος καθαρισμός

Κατ' αρχάς προετοιμάζοντας την επιδερμίδα με έναν καλό καθαρισμό με γαλάκτωμα και λοσιόν το βράδυ και ανθόνερο ή λοσιόν το πρωί.

Σωστή επιλογή κρέμας

Στη συνέχεια επιλέγοντας την κρέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Αν το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι η χαλάρωση, μην αγοράσετε μια αντιρυτιδική σύνθεση ακόμα και αν αυτή υπόσχεται θαύματα, αλλά επενδύστε σε ένα προϊόν σύσφιξης.

Απαραίτητος χρόνος να δράσει

Τέλος, δίνετε στην κρέμα το χρόνο που χρειάζεται για να δράσει. Αυτό σημαίνει ότι τη χρησιμοποιείτε καθημερινά τουλάχιστον για τρεις μήνες. Είναι λάθος να πιστεύετε ότι το δέρμα συνηθίζει στα συστατικά που περιέχει μια κρέμα και επομένως έπειτα από ένα διάστημα παύει να επωφελείται από αυτά. Βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει και συνεχίστε να το χρησιμοποιείτε μέχρι να διαφοροποιηθούν οι ανάγκες σας.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

www.beauty-secrets.gr