Αναδιαμορφώσετε την όψη του προσώπου σας με σωστό μακιγιάζ!

Ξέρετε ότι με ένα πινέλο και μια πούδρα μπρόνζερ μπορείτε να διορθώσετε το σχήμα του προσώπου σας, να τονίσετε τις γωνίες, να δημιουργήσετε σκιές, με λίγα λόγια, να αναδιαμορφώσετε την όψη του; Σήμερα θα μάθετε μυστικά μακιγιάζ για τέλειο contouring!

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το contouring είναι:ό,τι θέλετε να προβάλετε το φωτίζετε ενώ ό,τι θέλετε να κρύψετε, το σκιάζετε.

2. Το δεύτερο είναι ότι το contouring γίνεται πάντα με μια σκουρότερη απόχρωση μπρόνζερ ή ένα ρουζ στο χρώμα της τέφρας το οποίο δίνει βάθος στο πρόσωπο χωρίς να "βάφει" και με ένα highlighter, είτε ματ είτε γυαλιστερό.

3. Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο πρέπει να δημιουργήσετε γωνίες στα μάγουλα τοποθετώντας το μπρόνζερ κάθετα κάνοντάς το να φαίνεται ομοιόμορφο, ενώ αν έχετε αδύνατο, στενό πρόσωπο, μπορείτε να δημιουργήσετε ζυγωματικά απλώνοντας το ρουζ κυκλικά στα μάγουλα και προσθέτοντας hίghlίghter ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά.

4. Για ένα πιο εντυπωσιακό εφέ που θα κάνει στο πρόσωπό σας να φαίνεται πιο τεντωμένο σαν να έχετε κάνει lίftίng απλώστε λίγο μπρόνζερ στους κροτάφους από το κόκκαλο του φρυδιού προς τα έξω και κατά μήκος του μετώπου, κοντά στη γραμμή των μαλλιών.

5. Αν θέλετε η μύτη σας να φαίνεται πιο λεπτή, απλώστε το μπρόνζερ κατά μήκος των δύο πλευρών της, σβήστε λίγο με το χέρι σας ώστε να ενσωματωθεί το προϊόν στην επιδερμίδα και βάλτε στο τέλος ελάχιστο hίghlίghter κατά μήκος της μύτης.

6. Τέλος, για να βρείτε τα σημεία που πρέπει να φωτίσετε στο πρόσωπο πρέπει να κάνετε το εξής: σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, σε απόλυτο σκοτάδι, ανάψτε ένα κερί και πλησιάστε το στο πρόσωπό σας. Τα σημεία που "αρπάζούν" και έχουν περισσότερο φως είναι το κέντρο του μετώπου, η ράχη της μύτης, τα ζυγωματικά και το πηγούνι και πρέπει να είναι αυτά στα οποία θα κάνετε contouring!

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς