Πως να κάνετε layering τη μάσκαρα

Μερικές φορές μια μάσκαρα δεν αρκεί για να πετύχετε αυτό το faux lash effect! Μην ψάχνετε να βρείτε την τέλεια μάσκαρα ξοδεύοντας χρήματα. Η λύση είναι να κάνετε τον ιδανικό συνδυασμό για το αποτέλεσμα που θέλετε. Διαβάστε μερικούς συνδυασμούς και δοκιμάστε αυτόν που σας ταιριάζει.

Όγκος και Μήκος για αποτέλεσμα faux lash: για να έχετε βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, συνδυάστε μια μάσκαρα για όγκο την οποία θα εφαρμόσετε περισσότερο στις ρίζες με την κλασική τεχνική του "κρεπαρίσματος". Με τη μάσκαρα για μήκος που συνήθως έχει λεπτό και μακρύ βουρτσάκι, καλύψτε τις βλεφαρίδες σας κατά μήκος.

Για να τις τονίσετε και να δώσετε καμπύλη: περάστε πρώτα τις βλεφαρίδες σας με τη μάσκαρα για μήκος με το λεπτό βουρτσάκι και στη συνέχεια εφαρμόστε από πάνω μια στρώση με τη μάσκαρα για καμπύλη, όπου το βουρτσάκι έχει μια ελαφριά κλίση. Επικεντρώστε τη μάσκαρα στο κέντρο των άνω και κάτω βλεφαρίδων. Έτσι θα πετύχετε το doll's eye effect.

Διάρκεια και Όγκος: οι αδιάβροχες μάσκαρες που ενδείκνυται για διάρκεια δεν έχουν πάντα την πιο καλή σύνθεση. Περάστε πρώτα τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα για όγκο και από πάνω μια στρώση από την αδιάβροχη για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Οποιαδήποτε φόρμουλα και Χρώμα: Εφαρμόστε όποια μάσκαρα χρησιμοποιείτε κανονικά και πριν στεγνώσει περάστε τις βλεφαρίδες σας από πάνω με μια έντονη σκιά ή pigment για να πετύχετε ξεχωριστό αποτέλεσμα.