Μωβ: το νέο trend στο μακιγιάζ!

Μαζί με την εποχή που αλλάζει, έτσι και τα χρώματα της παλέτας του μακιγιάζ γίνονται πιο χειμερινά. Για ακόμα μια χρονιά οι αποχρώσεις του μωβ και του κρασιού παραμένουν στη μόδα. Από τα πιο βαθιά δαμασκηνί μέχρι τα ανοιχτόχρωμα λιλά, κυριαρχούν σε μάτια, χείλη και νύχια. Μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να "φορέσετε" αυτό το trend και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ.

Λιλά: εάν το βαθύ μωβ δεν είναι το στυλ που θα τολμούσατε, δοκιμάστε μια λιλά σκιά την οποία θα απλώσετε σε όλο το κινητό βλέφαρο και θα σβήσετε μέχρι το κόκκαλο. Για να τονίσετε περισσότερο το βλέμμα σας, συνδυάστε τη με ένα μολύβι/eyeliner σε χρώμα γκρι το οποίο αφού το εφαρμόσετε θα το σβήσετε προσεκτικά για να αποκτήσει μια ντεγκραντέ όψη. Για τα μάγουλα και τα χείλη επιλέξτε απαλούς τόνους του ροζ.

Σκούρο μωβ: εάν το προτιμήσετε σε κραγιόν, φροντίστε να έχετε καλύψει όλες τις ατέλειες του δέρματος γιατί αυτό το χρώμα θα τις τονίσει περισσότερο. Για τα μάτια διαλέξτε matte ουδέτερα χρώματα ενώ για τα μάγουλα επιλέξτε είτε bronze αποχρώσεις ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο από το ίδιο κραγιόν το οποίο θα εφαρμόσετε πολύ απαλά σαν κρεμώδες ρουζ. Εάν θέλετε να τονίσετε τα μάτια, δοκιμάστε να συνδυάσετε τη μωβ σκιά σας με μια κοραλί κι έτσι θα έχετε ένα πιο ζεστό χρώμα που φοριέται πιο εύκολα.

Μάσκαρα: εάν θέλετε κάτι διακριτικό με έναν τόνο μώβ, αφού εφαρμόσετε τη μάσκαρα σας και πριν στεγνώσει στις βλεφαρίδες, εφαρμόστε μια έντονη σκιά στο χρώμα του αμέθυστου που θα έχει shimmer. Ένα απόλυτα βραδινό look.

Μπορντό: φορέστε το συνδυάζοντας τα χείλη με τα νύχια σας στον ίδιο τόνο. Για τα μάτια προτιμήστε μια ανοιχτή γκρι ή ασημένια σκιά.