Κατάλληλο μακιγιάζ για μάτια που δείχνουν θλιμμένα

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένταση στο βλέμμα, γιατί τα μάτια είναι το πιο δυνατό σημείο του προσώπου. Κάποιες όμως αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα. Οι άκρες των ματιών τους έχουν μια κλήση προς τα κάτω. Σήμερα θα μάθετε το κατάλληλο μακιγιάζ με το οποίο τα μάτια σας θα δείχνουν πιο νεανικά, πιο χαρούμενα και ποτέ θλιμμένα…

1. Το μαγικό eyeliner

Η τεχνική που θα ακολουθήσετε βασίζεται στη γραμμή του eyelίner η οποία πρέπει να δίνει μια αίσθηση '60s ενώ παράλληλα να "τραβά" τα βλέφαρα προς τα επάνω.

2. Το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα

Για να μη δείχνουν τα μάτια σας κουρασμένα, απλώστε μια ανοιχτόχρωμη σαμπανί σκιά σε όλο το βλέφαρο. Από πάνω και μέχρι την κόγχη του ματιού χρησιμοποιήστε μια γήινη καφέ σκιά και στη συνέχεια τονίστε το τόξο κάτω από το βλέφαρο με λευκή σκιά, η οποία ανακλά το φως και δίνει ένταση στο βλέμμα. Για το περίγραμμα των ματιών χρησιμοποιήστε μαύρο eyelίner κατά μήκος της γραμμής των βλεφάρων, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των ματιών. Το μυστικό στο περίγραμμα είναι η σταδιακή αύξηση του πάχους της γραμμής. Φτάνοντας στην εξωτερική γωνία των ματιών, δώστε της μια ανοδική κίνηση, προς την άκρη των φρυδιών. Πριν την εφαρμογή της μάσκαρας ελέγξτε τη γραμμή που ξεκινάει και τελειώνει το περίγραμμα να είναι συμμετρική και στα δύο μάτια.

Ολοκληρώστε το look

Απλώστε σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας φον ντε τεν με πουδρώδες τελείωμα προσέχοντας ιδιαίτερα την περιοχή του λαιμού ώστε να μη δημιουργούνται διχρωμίες. Το τελικό άγγιγμα στο μακιγιάζ κάντε το με ροδακινί ρουζ στο κέντρο, ξεκινώντας από τα μήλα του προσώπου, ενώ στα ζυγωματικά κάντε γωνίες με τερακότα. Στα χείλη περάστε περίγραμμα με μολύβι στη φυσική τους απόχρωση. Ολοκληρώστε με πορτοκαλί-καφέ κραγιόν.

Έτοιμη! Αυτό το μακιγιάζ είναι σαν "φυσικό λίφτινγκ"! Θα διαπιστώσετε πως είναι σαν κάποιος να τράβηξε τις γωνίες των ματιών σας προς τα πάνω!

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς