Η βαλίτσα των διακοπών δεν κλείνει!

Οι διακοπές που περιμένατε ολόκληρο το χρόνο έφθασαν. Αύριο παίρνετε το καράβι για το νησάκι αλλά αντί να χαίρεστε για τις διακοπές που σας περιμένουν, εσείς αγχώνεστε. Όπως κάθε χρό­νο, έτσι και φέτος, η βαλίτσα δε λέει να κλείσει. Μπορείτε να απο­φύγετε τέτοια προβλήματα επιλέγοντας τα σωστά προϊόντα!

Είναι τα λεγόμενα "δύο σε ένα", δηλαδή δύο προϊόντα σε μία συσκευασία π.χ. ζελέ για το ντους που καθαρίζει και συγχρόνως φροντίζει το δέρμα, έτσι ώστε να καθιστά περιττή τη λοσιόν μετά το ντους. Υπάρχουν επίσης προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο, που απομακρύνουν συγχρόνως και το μακιγιάζ των ματιών και μερικά που αντικαθιστούν ακόμα και τη λοσιόν προσώπου.

Αν θα κάνετε δια­κοπές με σακίδιο και το δέρμα σας δεν είναι προ­βληματικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λοσιόν καθαρι­σμού με ουδέτερο ρΗ για το σώ­μα, τα μαλλιά και το πρόσωπο. Προτιμήστε να μεταφέρετε τα καλλυντικά σας σε πλαστικά βαζάκια και σωληνάρια αντί σε γυάλινα δοχεία, για να έχετε πιο ελαφριές αποσκευές. Εκεί που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνετε οικονομία στο χώρο είναι το αντιηλιακό. Μην ξεχνά­τε ότι μια καλή αντιηλιακή κρέ­μα και μια λοσιόν After Sun καθιστούν περιττή την κρέμα προσώπου. Προτιμήστε προϊό­ντα για προστασία από τον ήλιο που μπορείτε να τα χρησιμο­ποιήσετε συγχρόνως για το πρόσωπο και για το σώμα. Έτσι εξοικονομείτε χώρο.

Όσο για τα καλλυντικά...

Ένα συ­μπαγές μέικ απ πούδρα σε κουτάκι με καθρεφτάκι και σφουγ­γαράκι, αντικαθιστά το μέικ απ σε κρέμα, το φον ντε τεν και το δοχείο για την πούδρα. Η πούδρα από τερακότα είναι συγ­χρόνως ρουζ και σκιά. Απαραίτητη για κάθε στιγμή, είναι μια αδιάβροχη μάσκαρα που δείχνει την αξία της στην πλαζ και σε πολύ ζεστά καλο­καιρινά βράδια. Επίσης, η φροντίδα για τα μαλλιά γίνεται με λίγα αλλά καλά προϊό­ντα. Για το λούσι­μο, διαλέξτε ένα α­παλό σαμπουάν "δύο σε ένα". Θα το βρείτε για κάθε τύπο μαλλιών, ακόμα και κατά της πιτυρίδας ή για ξηρά μαλλιά. 

Συμβουλή! Απολαύστε τις διακοπές σας, ξεχάστε την καθημερινότητα, ηρεμήστε και ξεκουραστείτε!

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

www.beauty-secrets.gr