ΝΕΑ Σειρά περιποίησης προσώπου Johnson’s® Radiant Essentials

Για μια φωτεινή επιδερμίδα γεμάτη λάμψη και υγεία το Johnson’s έχει την απάντηση: H NEA σειρά JOHNSON'S® Radiant Essentials® έχει ειδική σύνθεση για τη επαναφορά και διατήρηση της λάμψης στην επιδερμίδα του προσώπου. 

Η αποτελεσματικότητα της σειράς βασίζεται στο γάλα κάκτου, το έλαιο αργκάν, το ανθόνερο γιασεμιού και το γάλα παπάγιας αλλά και σε ένα σύμπλεγμα βιταμινών που αποδεδειγμένα αποκαθιστούν τη φωτεινότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τη θαμπή όψη.

Όλα τα προϊόντα της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας JOHNSON'S® Radiant Essentials είναι δερματολογικά ελεγμένα και έχουν ελαφριά σύνθεση έτσι ώστε να περιποιούνται ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Johnson’s ® Radiant Essentials Ενυδατική Κρέμα Ημέρας 50ml. Η ενυδατική κρέμα προσώπου JOHNSON'S® Radiant Essentials 50ml με αντιηλιακή προστασία SPF 10 είναι εμπλουτισμένη με γάλα κάκτου και βιταμίνες και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινα απαλή και λαμπερή, προσφέρει συνεχή ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ αποτελεί την κατάλληλη βάση για make up. Π.ΛΤ.: €7.30

Johnson’s ® Radiant Essentials Πλούσια Κρέμα Νυκτός 50ml. Η πλούσια κρέμα νυκτός για πρόσωπο JOHNSON'S® Radiant Essentials 50ml είναι εμπλουτισμένη με γάλα κάκτου και έλαιο αργκάν που συμβάλλουν στην αποκατάσταση της φρεσκάδας της επιδερμίδας, στην ανανέωση, τη συνεχή ενυδάτωση και τη λάμψη της κατά τη διάρκεια της νύκτας για όμορφη φωτεινή επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Π.Λ.Τ.: €7.30

Johnson’s® Radiant Essentials Κρεμώδης Αφρός Καθαρισμού 125ml. Ο αναζωογονητικός αφρός καθαρισμού JOHNSON'S® Radiant Essentials απομακρύνει τους ρύπους (ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ),  καθαρίζει απαλά αλλά αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει, χάρη στο ανθόνερο γιασεμιού και στο γάλα παπάγιας και κάνει την επιδερμίδα αισθητά απαλότερη δίνοντάς της μια όψη φρεσκάδας και ζωντάνιας. Π.Λ.Τ: €5,35

Johnson’s® Radiant Essentials Aναζωογονητικό Yγρό Ντεμακιγιάζ 125ml. Το αναζωογονητικό υγρό ντεμακιγιάζ JOHNSON'S® Radiant Essentials, χάρη στο ανθόνερο γιασεμιού καθαρίζει απαλά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ αφαιρεί και την πιο επίμονη μάσκαρα αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και γεμάτη φρεσκάδα. Π.Λ.Τ.: €5,30

Tip: Η καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης 

Χρησιμοποιήστε το αναζωογονητικό υγρό ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσετε απαλά το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα.

Αν θέλετε την υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπό σας, συνεχίστε εναλλακτικά ή συνδυαστικά με το αναζωογονητικό αφρό καθαρισμού που αφαιρεί περαιτέρω ρύπους και ενυδατώνει.

Ολοκληρώστε την περιποίησή σας με μια κρέμα νυκτός για την ανανέωση και λάμψη της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια της νύκτας για να αισθανθείτε το πρόσωπο σας απαλό και φωτεινό.

Χρησιμοποιήστε την κρέμα ημέρας που αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή ενώ συγχρόνως περιέχει φίλτρα UV και αντιοξειδωτικές ουσίες.

Tα πολύτιμα μυστικά στη σύνθεση της νέας σειράς Johnson’s® Radiant Essentials 

Γάλα κάκτου: το πολύτιμο μυστικό της Johnson’s® Radiant Essentials που χαρίζει εντατική ενυδάτωση και λάμψη. Ο κάκτος, φυτό γνωστό για την ιδιότητα να συγκρατεί την περιεκτικότητα του σε νερό, απελευθερώνει σταδιακά τα ενυδατικά του συστατικά. Το γάλα κάκτου είναι το πολύτιμο ελιξίριο του.       

Έλαιο Argan: εξάγεται από το κουκούτσι των καρπών του δένδρου Argan (Argania spinosa), που ευδοκιμεί στο Μαρόκο. Οι Μαροκινοί το αποκαλούν "υγρό Θεό" ή "υγρό χρυσάφι" της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά. Είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες καθώς είναι πολύ πλούσιο σε omega-6. Οι γυναίκες της περιοχής το χρησιμοποιούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια για την καθημερινή φροντίδα και ενυδάτωση του δέρματος, αλλά και για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Η αντιγηραντική του δύναμη βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, την σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη, λόγος για τον οποίο, ολοένα και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών επιλέγουν να προσθέσουν το θαυματουργό αυτό έλαιο στις συνθέσεις τους, καθιστώντας το συγκεκριμένο λάδι το... greatest hit της Κοσμητολογίας!

Ανθόνερο γιασεμιού: καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος αφήνοντας την όμως απαλή και ενυδατωμένη.

Γάλα παπάγιας:  πλούσιο σε τόσα πολλά υγιή συστατικά που είναι ό,τι καλύτερο για την περιποίηση του δέρματος, το αφήνει λαμπερό και υγιές και ενυδατωμένο χάρη στη υψηλή περιεκτικότητά του σε φωσφολιπίδια και έλαια.

Δούκισσα Νομικού: "Κάθε στιγμή της ημέρας το Johnson’s® με κάνει να λάμπω!"

Πρότυπο ομορφιάς αλλά και επιτυχίας, με έμφυτη λάμψη και πηγαία θετική ενέργεια, η Δούκισσα Νομικού είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο περιζήτητες προσωπικότητες. Το Johnson’s® βλέπει μια νέα όμορφη και έξυπνη γυναίκα που επικοινωνεί με ένα μοναδικό τρόπο με τους ανθρώπους αναδεικνύοντας αυθεντικές αξίες! Αξίες που αντικατοπτρίζουν τα χαρακτηριστικά του Johnson’s® και δικαιώνουν την επιλογή μας να είναι η πρέσβειρα μας. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί της για μία ακόμα χρονιά!   

Η Δούκισσα χαρακτηριστικά δήλωσε για τη συνεργασία:"Είναι η 2η συνεχή χρονιά που συνεργάζομαι με το Johnson’s®, ένα brand που με αντιπροσωπεύει απόλυτα! Το Johnson’s® είναι για μένα το πλέον διαχρονικό και νεανικό brand που μου ταιριάζει και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου μου! Με συστατικά που σέβονται την επιδερμίδα και με άμεση αποτελεσματικότητα μου δίνει αυτά που χρειάζομαι για φυσική λάμψη κάθε στιγμή της ημέρας!", και συνέχισε λέγοντας:   

"Για να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά και να έχεις μια λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία καλή ενυδατική κρέμα! Εγώ χρησιμοποιώ τη JOHNSON'S® Radiant Essentials Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για λάμψη και βλέπω τη διαφορά! Με αντιηλιακή προστασία SPF 10 και με τα πολύτιμα συστατικά όπως γάλα κάκτου και βιταμίνες ενυδατώνει την επιδερμίδα και την αφήνει εξαιρετικά απαλή και λαμπερή ενώ αποτελεί την κατάλληλη βάση για make up".

Aνακαλύψτε την απαλότητα και την αποτελεσματικότητα που κρύβονται στα προϊόντα, μάθετε μυστικά & tips για μια όμορφη επιδερμίδα με οδηγό τη Δούκισσα Νομικού και δείτε backstage υλικό από τη συνεργασία μαζί της στο νέο ψηφιακό κόσμο του Johnson’s®!

Επισκεφτείτε το www.johnsons.gr και αφεθείτε σε μια απόλυτα θηλυκή εμπειρία!

www.facebook.com/hamogelamste

To Johnson’s στη πορεία του χρόνου…

Το 1993 το Johnson’s® ξεκινά την ιστορία του στο χώρο της ομορφιάς όταν λανσάρεται με το όνομα pH 5.5. Το 1999, ακολουθεί το λανσάρισμα στα μαντηλάκια για τον καθαρισμό του προσώπου που θα αποτελέσει ορόσημο για τη σειρά έως και σήμερα. Το 2005 λανσάρεται η σειρά Johnson’s® Refreshingly Soft και γίνεται το νούμερο ένα στον καθαρισμό του προσώπου. Ενώ το 2007 λανσάρεται η σειρά 24hour Moisture για ενυδάτωση προσώπου που διαρκεί. Στη συνέχεια, το 2008 η σειρά επεκτείνεται με νέα προϊόντα που ακούν στο όνομα Dreamy Skin. Τέλος, το 2010 το Johnson’s® λανσάρει τη σειρά Daily Essentials και αναδεικνύεται "Προϊόν της Χρονιάς"!

Με βασικές αρχές την απαλότητα και την αγνότητα, το Johnson’s® έχει δημιουργήσει σειρές προϊόντων ομορφιάς που φροντίζουν ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, είτε πρόκειται για προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης προσώπου, είτε για αφρόλουτρα και κρέμες σώματος. Τα προϊόντα Johnson’s® βοηθούν να αποκτήσετε μία όμορφη επιδερμίδα.     

Τα Johnson’s® Daily Essentials είναι μια ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού και ενυδάτωσης που εξασφαλίζουν απαλή και αποτελεσματική περιποίηση προσώπου. Χάρη στη σύνθεση "Skin Essentials" (κατατεθειμένη πατέντα), η σειρά περιέχει βασικά πολύτιμα συστατικά καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και με αυτό τον τρόπο αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας.

Σήμερα το Johnson’s® προχωράει ένα βήμα πιο μπροστά και λανσάρει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για λάμψη και απόλυτη φωτεινότητα στην επιδερμίδα!