Primer: 4 λόγοι για να το χρησιμοποιήσετε!

Όλες μας θέλουμε να έχουμε άψογη επιδερμίδα, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ξοδεύουμε χρήματα για κρέμες ημέρας, κρέμες νύχτας και για προϊόντα που μας υπόσχονται τέλεια κάλυψη. Τώρα υπάρχει τρόπος για να δώσετε σταθερότητα, τέλεια κάλυψη και διάρκεια στο μακιγιάζ σας!Μάθετε τους λόγους που πρέπει να χρησιμοποιείτε primer πριν από το μακιγιάζ σας.

Κερδίστε χρόνο και χρήματα!

Τα περισσότερα προϊόντα primer είναι πολλαπλών χρήσεων. Λειτουργούν ως ενυδατική κρέμα, ως κρέμα ματιών ακόμα και ως αντιηλιακή. Έτσι κερδίζετε χρόνο και χρήμα.

Για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σας!

Το ζητούμενο στο μακιγιάζ είναι να να έχει μεγάλη διάρκεια. Μπορείτε να το πετύχετε χρησιμοποιώντας primer πριν από τη βάση και μετά από την ενυδατική σας. Αυτό θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λείο χωρίς ψεγάδι και το μακιγιάζ σας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Για μείωση της λιπαρότητας!

Αν το δέρμα σας είναι ιδιαίτερα λιπαρό, με τη χρήση του κατάλληλου primer θα αποτρέψετε την εμφάνιση της λιπαρότητας δεδομένου ότι έχει την ιδιότητα να την απορροφά. Έτσι υπόσχεται 8 ώρες τέλειας λάμψης με ή χωρίς μακιγιάζ.

Ελαχιστοποιεί τους μεγάλους πόρους!

Το primer είναι ένα εκπληκτικό καλυπτικό καθώς μειώνει ακόμα και τους μεγάλους πόρους.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς