Tips για υπέροχα χείλη!

Τα όμορφα και περιποιημένα χείλη είναι ο απόλυτος σύμμαχός της θηλυκότητάς μας. Θέλετε να μάθετε πώς πρέπει να τα φροντίζετε ώστε να είναι πάντα νεανικά και απαλά; 

Συμβουλές για το μακιγιάζ...

Ένα πέρασμα με μολύβι για το περίγραμμα σε ένα ή δύο τόνους πιο σκούρο από το κρα­γιόν, ελαφρύ στρώμα πούδρας και τέλος το κραγιόν της επι­λογής μας. Αυτή είναι η σωστή σειρά του μα­κιγιάζ των χειλιών. Εάν τα χείλη είναι λεπτά τα επεκτείνουμε ελαφρώς με τη βοήθεια του μολυβιού και του κραγιόν. Πώς; Αρκεί να σχεδιάσουμε το περίγραμμα με πιο σκούρο μολύβι, διευρύνοντας το κατά ένα με δύο χιλιοστά το πολύ. Κατόπιν, με πινελάκι απλώνουμε το κραγιόν, από το εσωτερικό προς το εξωτερικό των χειλιών.

Ποιο χρώμα να επιλέξουμε;

Ευτυχώς η μόδα μας δίνει μεγάλη ελευθερία στην επιλογή του χρώματος. Ροζ, κόκκινα, ματ ή γυαλιστερά μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο δύσκολες από εμάς. Το σημαντικό είναι να επιλέγουμε το κατάλληλο χρώμα για την κάθε περίσταση. Όμορφο το κόκκινο της φωτιάς αλλά το αφήνουμε για τη βραδινή μας έξοδο και τις πρωινές ώρες επιλέγουμε πιο φυσικές αποχρώσεις.

Καθημερινή φροντίδα...

Όμορφα χείλη σημαίνει φροντισμένα χείλη με γραμμή σαφώς καθορισμένη, χωρίς σκασίμα­τα. Κι όλα αυτά σημαίνουν φροντίδα και πρόληψη, δηλαδή καλή ενυδατική κρέμα (από τα 20) και αντιρυτιδική (μετά τα 40). Αποφεύγουμε το κά­πνισμα, τα προστατεύουμε από τις ηλιακές ακτίνες ακόμη και το χειμώνα και τα ενυδατώνουμε με κρέμες και εξειδικευμένα προϊόντα που τα θρέφουν.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets-Μυστικά ομορφιάς