Ανανεώστε το φθινοπωρινό νεσεσέρ σας!

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο φλούο και παστέλ αποχρώσεις, είναι καιρός να αντικαταστήσετε τη χρωματική παλέτα σας με πιο χειμωνιάτικα χρώματα. Εκτός από το foundation σας που σίγουρα πρέπει να αλλάξετε γιατί το χειμώνα το δέρμα είναι πιο ανοιχτόχρωμο, πάρτε μερικές ιδέες με τις φθινοπωρινές trendy αποχρώσεις!

Μπλε Navy και Γκρι: είναι εποχή να γυρίσετε στο κλασικό smokey eye αλλά με μια πιο μοντέρνα άποψη. Επιλέξτε γκρι και μπλε τόνους για τα μάτια σας που θα συνδυάσετε με nude χείλη.

Μωβ και Καφέ: Το μωβ σε οποιοδήποτε τόνο είναι must αυτή τη σεζόν. Δοκιμάστε να συνδυάσετε μια έντονη μωβ σκιά με μια καφέ για να πετύχετε ένα ζεστό μελιτζανί χρώμα.

Πράσινο και Χρυσό: επιλέξτε ένα hunter πράσινο χρώμα και συνδυάστε το με χρυσό που θα εφαρμόσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού και θα σβήσετε μέσα στο πράσινο. Συνδυάστε αυτά τα μάτια με ένα κραγιόν στα χρώματα της μόκας.

Σαμπάνια και Πορτοκαλί: εάν τολμήσετε ένα σκούρο χρώμα στα χείλη που είναι must αυτή τη σεζόν, συνδυάστε το με σκιές στα χρώματα της σαμπάνιας και για να δώσετε βάθος στα μάτια με τόνους του χαλκού και του πορτοκαλί που θα σβήσετε στο κόκκαλο.