Μετατρέψτε το μακιγιάζ σας από πρωινό σε βραδινό!

Πόσες φορές έχετε φύγει από το γραφείο ή είσαστε στο δρόμο από το πρωί και ξαφνικά δέχεστε μια πρόταση για βραδινή έξοδο; Δε χρειάζεστε ολόκληρο το νεσεσέρ για να μετατρέψετε το πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό. Όταν ο χρόνος σας πιέζει, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε μαζί σας τρία προϊόντα για να μεταμορφώσετε το look σας. Μάθετε ποια είναι αυτά!

Σκιά: τα χρώματα που χρησιμοποιήσατε το πρωί είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που ενδείκνυται για το βράδυ. Συνεπώς, να έχετε πάντα μαζί σας μια μίνι παλέτα με τέσσερα χρώματα, από το πιο σκούρο μέχρι το πιο ανοιχτό.

Eyeliner: εάν επιχειρήσετε να βάλετε ξανά μάσκαρα το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξετε με "κόμπους" αντί για έντονες βλεφαρίδες! Δοκιμάστε καλύτερα να τονίσετε τα μάτια σας με eyeliner, σε όποια μορφή σας βολεύει, μολύβι ή υγρό, και σίγουρα θα πετύχετε την ένταση που θέλετε στο βλέμμα σας.

Κραγιόν: ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το look σας είναι ένα έντονο κραγιόν, όπως το κόκκινο. Εάν διαλέξετε ένα τόσο ζωντανό χρώμα, δε θα χρειαστεί καν να ασχοληθείτε με το μακιγιάζ των ματιών σας κι επιπλέον μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο από αυτό ως ρουζ. Εάν τονίσετε τα μάτια σας, επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση, με χρώματα απαλά όπως ροζ ή ροδακινί, τα οποία επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μάγουλα σας,