Rosehip oil!

Όπως υπονοεί το όνομα του, το rosehip oil παράγεται από κάποια τριαντάφυλλα τα οποία φύονται στις Νότιες Άνδεις. Καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C και ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα, αποτελεί τροφή για την επιδερμίδα μας. Ανακαλύψτε τα μυστικά του!

Παρόμοια με πολλά φυσικά έλαια, έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Όμως το rosehip oil, σε αντίθεση με το βούτυρο shea ή το βούτυρο καρύδας, απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα δίχως να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Προσθέτοντάς το στη ρουτίνα περιποίησης μας, έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα:

Αναζωογόνηση επιδερμίδας: λόγω της βιταμίνης Α, βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων, χαρίζοντας λάμψη.

Μείωση των πανάδων: η βιταμίνη C που περιέχει μειώνει την εμφάνιση σημαδιών και μελαχρώσεων. Εφαρμόστε το τοπικά ανελλιπώς για να δείτε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Βελτίωση υφής: αν έχετε ξηρότητα ή υποφέρετε από έκζεμα, το θρεπτικό rosehip oil θα καταπραΰνει και θα ενυδατώσει το δέρμα, με συχνή εφαρμογή.

Βαθιά ενυδάτωση: λόγω των ωμέγα 3-6 λιπαρών οξέων δεν ενυδατώνει απλά την επιδερμίδα αλλά τη βοηθάει στο να συγκρατήσει αυτή την υγρασία, κάνοντας παράλληλα τις ρυτίδες λιγότερο εμφανείς. Η ελαφριά υφή του απορροφάται άμεσα και δε φράζει τους πόρους, όπως μπορεί να κάνουν κάποια πιο βαριά έλαια.

Υγιή νύχια: εφαρμόζοντας το βράδυ καθημερινά, προστατεύετε τα νύχια σας από το να σπάσουν ενώ βοηθάει στη μείωση των παρανυχίδων και των σκληρύνσεων της περιοχής περιμετρικά του νυχιού.