Coconut oil!

Η περιποίηση ομορφιάς δεν πρέπει απλά να ακολουθείται πιστά αλλά και να είναι μια υγιής διαδικασία. Τα συστατικά που περιέχει το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικά μοναδικά και ευεργετικά για διάφορα σημεία του σώματός μας. Διαθέτει υψηλή συγκέντρωση ενός λιπαρού οξέος που ονομάζεται λαυρικό, γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Μάθετε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να το εντάξετε στη ρουτίνα περιποίησης σας!

Πρόσωπο: η επιδερμίδα του προσώπου είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και δυστυχώς η περισσότερο εκτεθειμένη στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Οι φυσικές αντιοξειδωτικές δράσεις του ελαίου καρύδας με τις βιταμίνες Α και C, λειτουργούν όχι μόνο στη θρέψη του αλλά και στη δραστική επανόρθωση του. Επίσης, ως αντισηπτικό θα σκοτώσει τα μικρόβια και θα απολυμάνει το δέρμα, προστατεύοντάς το από σπυράκια και μολύνσεις. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως προϊόν ντεμακιγιάζ.

Σώμα: οι χρήσεις του είναι πραγματικά ατέλειωτες.

  • Αναμείξτε έλαιο καρύδας με λίγο χοντρό αλάτι και θα έχετε γρήγορα ένα scrub για φτέρνες, γόνατα και για οποιοδήποτε σκληρό σημείο που πρέπει να γίνει απολέπιση ενώ παράλληλα θα προσφέρει και ενυδάτωση. 
  • Στο ντους εφαρμόστε στο βρεγμένο δέρμα πριν το ξύρισμα για απαλά πόδια ενώ μπορείτε να κάνετε και ποδόλουτρο σε ζεστό νερό προσθέτοντας έλαιο καρύδας για να έχετε πάντα μαλακά πέλματα-οι αντιβακτηριδιακές τους ιδιότητες θα τα προστατέψουν και από τους μύκητες!