Περιποίηση με το φρούτο των Χριστουγέννων!

Το ρόδι είναι το φρούτο των Χριστουγέννων, αποτελεί σύμβολο της θηλυκής ομορφιάς και είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα που τρέφουν την επιδερμίδα μας. Αυτές τις ιδιότητες του ροδιού χρησιμοποιεί η Weleda για την απαιτητική επιδερμίδα, η οποία έχει ανάγκη από εντατική περιποίηση και προστασία. Χάρη στα πολύτιμα φυτικά έλαια και τα δραστικά βιολογικά ενεργά συστατικά, η σειρά με ρόδι έχει δημιουργηθεί ακριβώς για τις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Τα προϊόντα περιποίηση της ώριμης επιδερμίδας, με ρόδι, από τη Weleda, αποτελούν ένα όμορφο δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα! Ανακαλύψτε τα!

Λάδι αναζωογόνησης με ρόδι

Το λάδι αναζωογόνησης με ρόδι έχει δημιουργηθεί ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Τα πολύτιμα συστατικά του, όπως έλαιο σπόρων ροδιού ή έλαιο μακαντάμια, περιποιούνται και υποστηρίζουν το δέρμα, ώστε να ακτινοβολεί από ομορφιά. Λόγω της υψηλής αντιοξειδωτικής δράσης του προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, που οδηγούν στη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Ακόμη, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας, η οποία γίνεται αισθητά πιο λεία και ελαστική. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνεται η πρόωρη γήρανση. Ένα απαλό, αισθησιακό και θηλυκό άρωμα ολοκληρώνει την εμπειρία της περιποίησης.
Ιδανικό για μασάζ ή/και για την καθημερινή περιποίηση μετά το μπάνιο ή το ντους. Τα λάδια σώματος Weleda είναι από αγνά φυτικά έλαια που παράγονται από σπόρους και καρπούς που έχουν ωριμάσει στον ήλιο και είναι το αποτέλεσμα δομικών βιολογικών διαδικασιών.

Γαλάκτωμα με ρόδι 

Το αναζωογονητικό γαλάκτωμα περιποίησης με ρόδι αντιμετωπίζει δραστικά την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η πολύτιμη σύνθεσή του με βιολογικό έλαιο σπόρων του ροδιού, έλαιο πυρήνα βερίκοκου και βούτυρο Shea, ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, δρα αντιοξειδωτικά και προστατεύει από τις βλαβερές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Η απαιτητική επιδερμίδα αποκτά σφριγηλότητα και γίνεται βελούδινα λεία. Το αισθησιακό, θηλυκό του άρωμα εμπνέει τις αισθήσεις.

 

Κρεμοντούς ρόδι

Ενυδατικό κρεμώδες αφρόλουτρο από έλαιο σπόρων ροδιού που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, την ενυδατώνει σε βάθος ενώ παράλληλα προστατεύει και από την πρόωρη γήρανση. Το ντους σώματος με ρόδι εμπνέει με το αισθησιακά θηλυκό άρωμά του από άνθη Davana, σαγκουίνι και σανδαλόξυλο ενώ δρα εξισορροπητικά στον οργανισμό. Αφήνει το δέρμα λαμπερό, ξεκούραστο και απαλό σαν μετάξι. Αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα του λαδιού αναζωογόνησης, καθώς και της αναζωογονητικής κρέμας χεριών. Εξωτερική και εσωτερική ομορφιά έρχονται σε απόλυτη αρμονία.
Τα ήπια ντους περιποίησης Weleda δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα ή συντηρητικά, ούτε πρώτες ύλες με βάση κάποιο ορυκτέλαιο. Πιστοποιείται δερματολογικά πως τα προϊόντα αυτά είναι φιλικά προς το δέρμα.