Κυτταρίτιδα τέλος!

Συμβουλές για να απαλλαγείτε μια για πάντα από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού από το κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης Vivify

Οδηγός Αθήνα

Έχετε δοκιμάσει κάθε τρόπο για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα και όμως εκείνη επιμένει! Ποικίλες δίαιτες, προγράμματα αποτοξίνωσης, καλλυντικές κρέμες, «μαγικά» σπρέι, εξαντλητικές προπονήσεις μέχρι και συνταγές της γιαγιάς έχετε εφαρμόσει στις περιοχές του προβλήματος, χωρίς να πετύχετε καμία ορατή βελτίωση στην όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Πώς θα καταφέρετε να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα από το σώμα σας;

Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι πολυδιάστατη διότι οι αιτίες που την προκαλούν είναι ποικίλες, αλλά υπάρχουν σύγχρονες αισθητικές και ιατρικές θεραπείες που προκαλούν την εξάλειψή της.

Στα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης VIVIFY το επιστημονικό προσωπικό, μετά από την αξιολόγηση κάθε περίπτωσης, προτείνει τις καταλληλότερες μεθόδους ανάλογα με τον τύπο της κυτταρίτιδας.  

PR Cell: Το PR Cell είναι μια θεραπεία που προσφέρει την αίσθηση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ. Με μία συσκευή βαθιάς ενδοδερμίας με πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπείας,  μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους τύπους κυτταρίτιδας (λιπώδης, οιδηματώδης, ινώδης), το τοπικό πάχος και τα οιδήματα. Είναι μία μοναδική, μη επεμβατική μέθοδος λιποδιάλυσης, βελτίωσης λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας και σμίλευσης του σώματος.

Cellu-System: Νέα θεραπευτική μέθοδος  που συνδυάζει τη συντονισμένη και ενισχυμένη δράση υπερήχων με μία εξαιρετικά δραστική φόρμουλα αποτοξίνωσης. Στοχεύει στην αποσυμφόρηση του λιπώδους ιστού, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με τη βοήθεια της καφεΐνης, η οποία έχει ιδιότητες αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις. Η έντονη λιπολυτική δράση της καφεΐνης και η αύξηση της οξυγόνωσης των ιστών μέσω της δράσης των θαλασσίων φυκιών επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας όσο και στην αποκατάσταση της όψης και της υφής του δέρματος. 

Ιατρικές θεραπείες για την κυτταρίτιδα

Anti-Lipo Agents: Η Anti-Lipo Agents αποτελεί μία πρωτοποριακή αντι-λιποδυστροφική θεραπεία που βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών, ρυθμίζει τη λειτουργία των λιποκυττάρων και συμβάλλει στην αποτοξίνωση με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει και να ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας. Με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας εγχύεται ένα επαναστατικό κοκτέιλ χημικών ενώσεων το οποίο δρα κατά της πλεονάζουσας ποσότητας σιδήρου και αιμοσιδηρίνης, που προκαλούν διόγκωση των λιποκυττάρων και κάνουν έντονη την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

Dioxigenesis: H Dioxigenesis είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η έγχυση του αερίου του διοξειδίου του άνθρακα προκαλεί την αυξημένη μεταφορά οξυγόνου στην πάσχουσα περιοχή μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Το οξυγόνο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα συμβάλλει στην απελευθέρωση των κατακρατημένων υγρών από τους ιστούς, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του δέρματος και περιορίζοντας έτσι την κυτταρίτιδα. 

Πληροφορίες

Σύνταγμα: Καραγεώργη Σερβίας 4, τηλ. 210 3211142
Γλυφάδα: Κύπρου 65, τηλ. 210 8940403
Κηφισιά: Λεωφόρος Κηφισίας 234, τηλ. 210 8080270
www.vivify.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...