Fashion trend: φούτερ!

Μέχρι πρότινος τα φούτερ τα είχαμε συνδέσει με πιο casual ντυσίματα, κυρίως συνδυασμένα με φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Εάν κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά ή ξεφυλλίσετε περιοδικά μόδας θα διαπιστώσετε πως φέτος έχουν εντυπωσιακές στάμπες, υπέροχα χρώματα, είναι διακοσμημένα ακόμα και με παγιέτες ενώ η γραμμή τους είναι απόλυτα θηλυκή. Στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών τα είδαμε συνδυασμένα με φούστες και ψηλοτάκουνες γόβες. Για να μην πολυλογούμε τα φούτερ φέτος είναι το απόλυτο fashion trend. Τολμήστε το!  

Πώς να το φορέσετε!

Για ένα cute casual ντύσιμο το οποίο μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο ή στον καφέ με τη φίλη σας συνδυάστε το υπέροχο φούτερ σας με ένα πουκάμισο σε ένα φωτεινό χρώμα ή με prints που θα φορέσετε από μέσα και θα αφήσετε να φανούν ο γιακάς και οι μανσέτες και από κάτω το στυλάτο boyfriend jean σας στο οποίο θα γυρίσετε τα μπατζάκια. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι loafers, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα δερμάτινο σακίδιο.

Στη βραδινή σας έξοδο τολμήστε να το συνδυάσετε με μία skater δερμάτινη φούστα και τις ψηλοτάκουνες ankle boots. Στην περίπτωση που το φούτερ σας έχει κάποιες glam λεπτομέρειες όπως καρφιά, παγιέτες κλπ, δε χρειάζεται να προσθέσετε κάποιο αξεσουάρ, σε αντίθετη περίπτωση φορέστε ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα clutch και ένα κραγιόν σε βαθύ κόκκινο.