Τι πρέπει να αγοράσετε για το χειμώνα που μας έρχεται!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μπει σε φθινοπωρινό mood λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, ωστόσο πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αποχωριστούμε τα σανδάλια και το maxi floral φορεματάκι μας. Οι περισσότερες από εσάς σίγουρα θα έχετε κάνει τη βόλτα σας στα μαγαζιά  και θα έχετε χαζέψει τα trends για το χειμώνα που μας έρχεται. Ίσως και να έχετε αρχίσει να αγχώνεστε για το πώς θα ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας ώστε να είσαστε στυλάτη και αυτή τη σεζόν. Αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία, αρκεί να προσθέσετε δύο, τρία κομμάτια κλειδιά στη ντουλάπα σας! Θέλετε να μάθετε σε ποια κομμάτια πρέπει να επενδύσετε;

Κάτι σε καρό

Είτε επιλέξετε ένα καρό παντελόνι είτε προτιμήσετε ένα καρό παλτό το σίγουρο είναι ότι δε θα το μετανιώσετε καθώς πρόκειται για μία από τις πιο hot τάσεις.

Γούνινο μπουφανάκι

Απόλυτα άνετο και θηλυκό, το γούνινο μπουφανάκι θα δώσει στυλ σε κάθε εμφάνισή σας!

Metallic σακάκι

Αντικαταστήστε το μαύρο κλασικό σακάκι σας με ένα metallic σε φωτεινό χρώμα. Ακόμα και τα πιο casual outfits θα αποκτήσουν στυλ στη στιγμή.

Η τσάντα

Επενδύστε σε μια καλή, κομψή τσάντα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και θα νιώσετε την ανανέωση ακόμα κι αν φοράτε τα περσινά σας χειμωνιάτικα ρούχα.

Μπότες μέχρι το γόνατο

Είναι οι τέλειες μπότες που θα σας κάνουν να φαίνεστε sexy. Φορέστε τις μπότες μέχρι το γόνατο με ένα κολάν, ένα απλό t-shirt κι ένα oversized blazer αλλά όχι με μία mini φούστα!

Leather jacket

Είναι το κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Φορέστε το με ένα jean, ένα t-shirt και τα σταράκια σας αλλά και πάνω από το little black dress το οποίο θα έχετε συνδυάσει με τις ankle boots.