Πώς να φορέσετε το mini!

Όπως θα έχετε διαπιστώσει τα μήκη στις φούστες, τα φορέματα και τα σορτς φέτος έχουν κοντύνει πολύ! Κάποιες από εσάς ενδεχομένως να μην τολμάτε να φορέσετε mini είτε επειδή δεν έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση είτε γιατί δεν αισθάνεστε άνετα. Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό και να αναδείξετε τα υπέροχα πόδια σας! Θέλετε να μάθετε πώς να το φοράτε και ποια είναι τα μυστικά ώστε να μη νιώθετε πολύ "εκτεθειμένη"; 

Η girly ρομαντική mini φούστα. Εάν το κοριτσίστικο και το ρομαντικό είναι το αγαπημένο σας στυλ, τότε μπορείτε να προσανατολιστείτε σε μία mini φούστα σε pastel απόχρωση. Τα flat παπούτσια είναι η καλύτερη επιλογή όταν φοράτε τέτοιου τύπου φούστες ενώ το κλειδί στο συγκεκριμένο outfit είναι να συνδυάσετε από πάνω ένα αμάνικο top χωρίς ιδιαίτερα ανοικτό ντεκολτέ. Ένα floral σακάκι και ένα κολιέ θα απογειώσουν την εμφάνισή σας.

Printed mini σορτς. Θα συμφωνήστε ότι κατά κάποιο τρόπο ένα σορτς είναι πιο άνετο από μια mini φούστα. Φορέστε λοιπόν ένα κοντό printed σορτσάκι με μία μπλούζα σε φωτεινό χρώμα, τις μπαλαρίνες σας και για μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση συνδυάστε ένα σακάκι.

Κομψό little black dress. Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι άλλος ένας τρόπος να πούμε "ναι" στο mini και να παραμείνουμε κομψές. Φορέστε λοιπόν το υπέροχο φόρεμά σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, ένα εντυπωσιακό κολιέ και ένα clutch.

Όπως βλέπετε το mini μπορεί να μην είναι προκλητικό εάν φορεθεί σωστά. Μην ξεχνάτε το βασικό κανόνα: όταν φοράτε mini δεν πρέπει να είσαστε αποκαλυπτική στο πάνω μέρος (κάτι που ισχύει και αντίστροφα φυσικά)- εκτός κι αν πρόκειται για ένα mini strapless φόρεμα!