Τι παπούτσια να φοράτε με το κοραλί jean παντελόνι σας!

Ένα κοραλί παντελόνι είναι το απόλυτο must have για τη γκαρνταρόμπα σας καθώς μπορείτε να το φοράτε παντού, να το συνδυάζετε με τα περισσότερα κομμάτια που έχετε στη ντουλάπα σας και πάντα να είσαστε εντυπωσιακή και στυλάτη! Κάτι που ίσως σας προβληματίσει με το συγκεκριμένο παντελόνι είναι τα παπούτσια που θα επιλέξετε να το συνδυάσετε...αλλά για αυτό έχετε εμάς! 

Στο γραφείο...

Οι μπεζ πλατφόρμες σας είναι αυτό που χρειάζεστε με το κοραλί jean παντελόνι σας για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο. Συνδυάστε από πάνω ένα μπλουζάκι σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το τιρκουάζ και ολοκληρώστε το look σας με μπεζ και χρυσές λεπτομέρειες, όπως μια κομψή τσάντα και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας που θα σας κάνουν να φαίνεστε ιδιαίτερα στυλάτη.

Στο δείπνο…

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και μία τσάντα φάκελος σε pastel απόχρωση είναι μια καλή αρχή. Όταν τα συνδυάσετε με το κοραλί παντελόνι σας και ένα λευκό top θα έχετε ένα άψογο στυλάτο outfit που μπορείτε να φορέσετε σε ένα δείπνο ή στο ραντεβού με τον καλό σας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε εντυπωσιακά αξεσουάρ! 

Για ένα θηλυκό ντύσιμο…

Ένα ζευγάρι μυτερά παπούτσια με λουράκι σε χρυσή απόχρωση είναι κατάλληλα για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας. Συνδυάστε τα με το κοραλί παντελόνι σας, φορέστε από πάνω ένα μεταξωτό floral top και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και ένα clutch.

Για τις casual εμφανίσεις σας...

Τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά εάν συνδυάσετε τις animal printed μπαλαρίνες και ένα απλό μαύρο top με το κοραλί jean παντελόνι σας. Είναι μια chic επιλογή και η λύση εκείνες τις ημέρες που στέκεστε μπροστά στη ντουλάπα σας και σκέφτεστε "δεν έχω τι να φορέσω". Μία τσάντα σε ταμπά ή μαύρο χρώμα είναι αυτό που θα ολοκληρώσει άψογα το look σας.

Κάτι απλό και στυλάτο...

Εάν θέλετε κάτι για τα ψώνια σας ή για ένα χαλαρό ποτό με τους φίλους σας δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το κοραλί παντελόνι σας με τα λευκά gladiator flat σανδάλια σας και ένα απλό λευκό t-shirt. Kάντε τη διαφορά συνδυάζοντας μία τσάντα σε ένα επίσης φωτεινό χρώμα όπως το κίτρινο.