Τα printed flat σανδάλια!

Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί το καλοκαίρι με ένα ζευγάρι printed flat σανδάλια! Eίτε τα συνδυάσετε με ένα απλό λευκό φόρεμα είτε με ένα denim σορτσάκι και ένα λευκό t-shirt αμέσως η εμφάνισή σας θα αποκτήσει στυλ! Τώρα που ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας, μήπως είναι αυτό που λείπει για να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας; Σας προτείνουμε τρία διαφορετικά outfits για να εμπνευστείτε! 

Για ένα casual look συνδυάστε τα printed flat σανδάλια σας με το λευκό denim σορτσάκι σας και ένα απλό t-shirt με V. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τρία, τέσσερα κολιέ στο λαιμό σας σε διαφορετικά μήκη.

Για ένα stylish outfit συνδυάστε τα με μία floral ψηλόμεση φούστα και ένα cropped μονόχρωμο φανελάκι. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με αρκετά βραχιόλια τα οποία να είναι στα χρώματα των παπουτσιών και της φούστας σας.

Το little black ή white dress σας θα αποκτήσει περισσότερο στυλ στη στιγμή εάν το συνδυάσετε με τα υπέροχα σανδάλια σας. Ολοκληρώστε το look σας με το denim γιλέκο σας κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά oversized σκουλαρίκια.