Πώς να φορέσετε το denim φόρεμα!

Το έχετε πολλά χρόνια στη ντουλάπα σας και ίσως να το έχετε βαρεθεί...Κι όμως το denim φορεματάκι σας είναι από τα πιο πολύτιμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας καθώς όπως θα έχετε καταλάβει δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Βρείτε το στο βάθος της ντουλάπας σας που το έχετε καταχωνιάσει και δώστε του τη θέση που του αξίζει! Μάθετε με ποιους διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να το φορέσετε και να εντυπωσιάσετε σε κάθε σας εμφάνιση!

Για μια υπέροχη και στυλάτη εμφάνιση συνδυάστε το denim φορεματάκι σας με ένα ζευγάρι oxfords σε ταμπά χρώμα και ολοκληρώστε το look σας με μια ζώνη στην ίδια απόχρωση, μία ριγέ oversized τσάντα και αρκετά λεπτά βραχιόλια.

Για ένα πιο girly look συνδυάστε το με τις χαριτωμένες μπαλαρίνες σας, ένα τσαντάκι τύπου βαλιτσάκι σε ένα φωτεινό χρώμα και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Πριν βγείτε από το σπίτι σας μην ξεχάσετε το ροζ lip gloss στα υπέροχα χείλη σας.

Εάν θέλετε κάτι πιο rock, συνδυάστε το denim φόρεμά σας με τις ankle boots και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία oversized τσάντα τύπου ταχυδρόμου.

To denim φόρεμά σας μπορείτε να το φορέσετε και στη βραδινή σας έξοδο. Για μία boho chic εμφάνιση συνδυάστε το με ένα ζευγάρι πλατφόρμες, κρατήστε μία τσάντα φάκελο με prints και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μακριά χρωματιστά σκουλαρίκια.