Τα trends που πρέπει να φορέσετε!

Οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν, πηγαίνουν πίσω δεκαετίες, επανέρχονται και η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις ακολουθήσουμε. Βέβαια δεν είναι και απαραίτητο να ξοδεύουμε κάθε σεζόν χρήματα για ρούχα που θα φορέσουμε μόνο μερικούς μήνες, όμως θα συμφωνήσετε ότι το να προσθέτουμε δύο, τρία καινούργια κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας πάντα μας βοηθάει να ανανεωθούμε! Για αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε όλες τις κορυφαίες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι και ίσως τώρα που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων να είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε!

Aztec prints

Τα aztec prints με τα γεωμετρικά και πολύχρωμα μοτίβα μπορείτε να τα βρείτε παντού, σε φορέματα, σορτς, φούστες και αξεσουάρ και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, ακόμα και για τη δουλειά σας! Φορέστε τα με προσοχή εάν έχετε καμπύλες καθώς έχουν την τάση να προσθέτουν όγκο.

Neon χρώματα

Κίτρινο, ροζ, μπλε, πράσινο, τα neon χρώματα είναι οι πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού! Σίγουρα θα προσθέσουν μια στυλάτη πινελιά και θα ζωντανέψουν κάθε look ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγετε να είσαστε ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με neon χρώματα! Στην περίπτωση που δεν είσαστε σίγουρη για το συγκεκριμένο trend, καλύτερα να προσανατολιστείτε σε κάποιο αξεσουάρ όπως clutch, σανδάλια ή ένα κολιέ. Εάν είσαστε πιο τολμηρή, προτιμήστε ένα top ή ένα φορεματάκι, με προσοχή όμως τα υπόλοιπα κομμάτια του outfit να είναι σε ουδέτερα χρώματα.

Δαντελένια σορτς

Είναι θηλυκά και στυλάτα. Επιλέξτε ένα σε κοραλί, κρεμ, ροζ ή λευκό χρώμα. Θα πρέπει να τα αποφεύγετε στην περίπτωση που έχετε μεγάλους γοφούς καθώς θα σας προσθέσουν ένα, δύο κιλάκια.

Crop tops

Έρχονται από τα 90's και είναι τέλεια! Όχι φυσικά ότι μπορούμε να τα φορέσουμε όλες μας…ειδικά εάν το δυνατό μας σημείο δεν είναι η κοιλίτσα. Ωστόσο εάν σας αρέσουν αλλά δε νιώθετε άνετα, μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα ψηλόμεσο σορτς ή παντελόνι ώστε να αφήσετε λιγότερο δέρμα να φανεί.

Σαλοπέτα

Άλλο ένα κομμάτι από τα 90's που κάνει δυναμικό comeback! Μπορείτε να τη φορέσετε με ένα απλό t-shirt ή για πιο sexy look με ένα crop top.

Midi φούστα

Οι midi φούστες είναι ιδιαίτερα κομψές, εάν όμως δεν έχετε πολύ λεπτές γάμπες και μακριά πόδια καλύτερα να τις αποφύγετε γιατί δε θα σας κολακεύσουν. Φορέστε τη με ένα crop top και τις ankle boots και θα είσαστε έτοιμη για φωτογράφηση!