Άνετη και στυλάτη στο γυμναστήριο!

Είναι αρκετά δύσκολο να αισθάνεσαι άνετα και την ίδια στιγμή να δείχνεις όμορφη ενώ τρέχεις στο διάδρομο ή κάνεις κοιλιακούς. Επειδή σίγουρα οι περισσότερες από εσάς  προβληματίζεστε για το τι να φορέσετε στο γυμναστήριο το οποίο να είναι πρακτικό και συγχρόνως στυλάτο, σας προτείνουμε τα top κομμάτια που θα πρέπει να διαθέτετε δεδομένου ότι ποτέ δεν ξέρεις που και ποιον θα συναντήσεις! 

Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε το σωστό ζευγάρι παπούτσια. Τα ιδανικά αθλητικά παπούτσια πρέπει να έχουν τέλεια εφαρμογή επιτρέποντας στα πόδια σας να αναπνέουν και φυσικά κάποια ειδικά ακόμα χαρακτηριστικά ανάλογα με το είδος της αθλητικής δραστηριότητας. Φροντίστε να επιλέξετε ένα ζευγάρι το οποίο να μην είναι χοντροκομμένο και σίγουρα να έχει ένα έντονο χρώμα.

Εξίσου σημαντικό είναι να φοράτε το σωστό σουτιέν, καθώς το να μην είναι σταθερό το στήθος σας αφενός δεν είναι ό,τι πιο κολακευτικό για την εικόνα σας και αφετέρου η επίσκεψη στο γυμναστήριο θα είναι τρομερά οδυνηρή. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα εξειδικευμένο κατάστημα με αθλητικά είδη ώστε να βρείτε το σωστό σουτιέν που θα κρατάει σταθερό το στήθος σας.

Σίγουρα τα σορτσάκια είναι πάντα μια καλή ιδέα αλλά εξίσου στυλάτα είναι και τα cropped κολάν αλλά και τα yoga παντελόνια τα οποία είναι ιδιαίτερα σέξι και θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και συνδυάστε το με βαμβακερά φανελάκια σε φαρδιά γραμμή τα οποία απαραιτήτως πρέπει να έχουν ένα έντονο χρώμα. Σας προτείνουμε να επιλέξετε neon χρώματα τα οποία εκτός από απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι είναι ιδανικά και για το γυμναστήριο καθώς θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να είσαστε στυλάτη.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε τις υπερβολές. Σίγουρα το γυμναστήριο δεν είναι το μέρος στο οποίο μπορείτε να εμφανιστείτε με smokey eye ούτε με μπούκλες. Για να καλύψετε τις ατέλειες στο πρόσωπό σας εφαρμόστε ένα ελαφρύ foundation ή μια bb cream, τονίστε τα μάτια σας με μια αδιάβροχη μάσκαρα και ολοκληρώστε με ένα διάφανο lip gloss στα χείλη.