Τι παπούτσια να φοράτε με τo harem παντελόνι!

Τo harem παντελόνι είναι μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις για αυτή τη σεζόν. Είναι άνετο, ευκολοφόρετο, ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους, είναι μια καλή λύση εάν θέλουμε να κρύψουμε δύο, τρία περιττά κιλάκια και επιλέγοντας τα σωστά αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί παντού χαρίζοντάς μας πάντα στυλάτες εμφανίσεις. Για εσάς που σκέφτεστε να το προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας αλλά και για εσάς που προβληματίζεστε κάθε φορά που ψάχνετε το σωστό ζευγάρι παπούτσια να το συνδυάσετε, σας προτείνουμε τέσσερα διαφορετικά outfits ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ!        

Θέλετε να δείχνετε ψηλότερη διατηρώντας όμως ένα casual look; Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συνδυάσετε το harem παντελόνι σας με ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Φορέστε μία μπλούζα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα και έχετε ένα άψογο outfit, με το οποίο μπορείτε να δείχνετε όμορφη και στη βραδινή σας έξοδο προσθέτοντας μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Συνδυάστε το harem παντελόνι σας με ένα ζευγάρι sneakers, εάν αυτό που θέλετε είναι ένα άνετο ντύσιμο. Προτιμήστε τα χαριτωμένα και girly σταράκια σας και ολοκληρώστε το look σας με μια loose μπλούζα, ένα φουλάρι στο λαιμό σας, δύο, τρία χρωματιστά βραχιόλια και την oversized τσάντα σας. 

Θέλετε να είσαστε κομψή στο γραφείο ή στο γεύμα με τους φίλους σας; Συνδυάστε το harem παντελόνι σας με τις χαριτωμένες μπαλαρίνες σας. Φορέστε ένα στενό πουκάμισο και ολοκληρώστε το look σας με μία ζώνη ώστε να αναδείξετε τη μέση σας.

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε στη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα μεταξωτό printed top, ένα clutch και σίγουρα ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.