Outfits που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο λεπτή!

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει photoshop στην πραγματική ζωή, ώστε πατώντας το μαγικό κουμπί αυτομάτως να εξαφανίζονται τα περιττά κιλάκια σας και οι ατέλειες στο σώμα σας, υπάρχουν όμως μερικοί κανόνες στο ντύσιμο τους οποίους εάν ακολουθήσετε όλοι θα νομίζουν ότι αδυνατίσατε. Ποιο είναι το μυστικό; Να επιλέγετε τα ρούχα σας με μεγαλύτερη προσοχή ώστε να αισθάνεστε καλύτερα με το σώμα σας!

Αρχικά θα πρέπει να επισημάνουμε πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρύβεστε πίσω από το μαύρο χρώμα ή πίσω από φαρδιά ρούχα. Εντοπίστε το δυνατό σας σημείο και τονίστε το με κάθε τρόπο. Οι καμπύλες είναι sexy, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε άσχημα για αυτές και μην πέφτετε στην παγίδα να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλες γυναίκες. Η καθεμία είναι μοναδική και η καθεμία έχει τη δική της ομορφιά!

Επενδύστε σε ένα φόρεμα το οποίο λόγω του ότι έχει διαφορετικό χρώμα στο πάνω και διαφορετικό στο κάτω μέρος φαίνεται λες και είναι δυο ξεχωριστά κομμάτια. Εάν έχετε σωματότυπο αχλάδι απαραιτήτως το κάτω μέρος θα πρέπει να έχει πιο σκούρο χρώμα, εάν όμως έχετε σωματότυπο μήλο τότε θα πρέπει να ολοκληρώνετε το look σας φορώντας στη μέση μία ζώνη. Εάν στο πάνω μέρος του σώματός σας έχετε όγκο ενώ τα πόδια σας είναι πολύ αδύνατα, προτιμήστε να φοράτε ανοιχτά χρώματα στο κάτω μέρος. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι κομψά σανδάλια και δώστε λάμψη στο σύνολο με ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Ένα άλλο εκπληκτικό outfit είναι να συνδυάσετε ένα jean το οποίο θυμίζει κάτι από τη δεκαετία του '70, δηλαδή είναι στενό και ανοίγει προς τα κάτω με ένα loose απλό top και να ολοκληρώσετε το look σας με τα απαραίτητα κοσμήματα. Τα navy μπλουζάκια είναι ό,τι πρέπει για την καθημερινή casual εμφάνισή σας. Θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας ότι οι οριζόντιες ρίγες θα τονίσουν την περιοχή του στήθους, κάτι που θα λατρέψετε εάν έχετε σωματότυπο αχλάδι, ενώ οι κάθετες ρίγες θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ψηλή, κάτι που θα σας κολακεύσει εάν έχετε σωματότυπο μήλο. Ολοκληρώστε το look σας με τις υπέροχες εσπαντρίγιες σας και μία μεγάλη ψάθινη τσάντα.

Ό,τι κι αν επιλέγετε να φοράτε να φροντίζετε πάντα να προσθέτετε στο look σας oversized κοσμήματα. Φυσικά το ίδιο ισχύει για τις τσάντες και τα clutches. Αποφύγετε τα τσαντάκια τύπου ταχυδρόμου. Ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας θα τραβήξει την προσοχή στο πρόσωπό σας. Κανείς δε θα ασχοληθεί με τα περιττά κιλάκια σας. Επιπλέον, τα εντυπωσιακά αξεσουάρ θα σας κάνουν να νιώθετε πιο λαμπερή άρα και πιο σίγουρη.

Φυσικά και οι περισσότερες από εμάς αγαπάμε τις γόβες στιλέτο, ωστόσο κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο παχιά. Προτιμήστε παπούτσια με χοντρό τακούνι τα οποία είναι άνετα, ευέλικτα και ταιριάζουν άψογα με φούστες και φορέματα μέχρι το γόνατο. Μια άλλη επιλογή είναι οι πλατφόρμες, οι οποίες ταιριάζουν με τα πάντα και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές εάν τις επιλέξετε σε ένα έντονο χρώμα.

Η ψηλόμεση pencil φούστα σας ή το ψηλόμεσο σορτσάκι σας, θα καλύψει την κοιλίτσα σας και θα αναδείξει τις sexy καμπύλες σας. Συνδυάστε από πάνω ένα loose top και όμορφα αξεσουάρ και μετατρέψτε τα περιττά κιλάκια σε θηλυκές καμπύλες!