Πώς να φορέσετε τα neon χρώματα!

Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως τα neon χρώματα είναι και φέτος η super τάση του καλοκαιριού. Πρόκειται για χρώματα που φυσικά θα τραβήξουν την προσοχή πάνω σας και σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να ξεχωρίζουν, τα neon χρώματα είναι για εσάς! Επειδή όμως μια τέτοια εμφάνιση μπορεί εύκολα να σας κάνει να μοιάζετε με δεκάχρονο κοριτσάκι, ετοιμάσαμε για εσάς μερικές συμβουλές τις οποίες εάν ακολουθήσετε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!

Επειδή τα neon χρώματα είναι πολύ φανταχτερά, θα πρέπει να συνδυάζονται με ουδέτερα χρώματα όπως το καφέ, το λευκό και το μαύρο. Εάν για παράδειγμα θέλετε να φορέσετε τη mini φούστα σας σε neon χρώμα για μία glamorous εμφάνιση και όχι υπερβολική, θα πρέπει να τη συνδυάσετε με ένα μπεζ top.     

Εάν δεν έχετε συνηθίσει να φοράτε φωτεινά χρώματα καλύτερα να μην παρασυρθείτε αγοράζοντας ένα neon παντελόνι ή φόρεμα. Ξεκινήστε με ένα t-shirt ή κάποια αξεσουάρ κι αν νιώσετε σίγουρη και άνετα τότε επενδύστε. Σας προτείνουμε να υιοθετήσετε το trend επιλέγοντας να αγοράσετε μία τσάντα neon, η οποία θα αποτελέσει βασικό κομμάτι σε κάθε εμφάνισή σας και σίγουρα θα κάνει τη διαφορά δίνοντάς σας στυλ!

Τα neon χρώματα θα διαγράψουν τη σιλουέτα σας για αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική στα κομμάτια που θα επιλέξετε να φορέσετε. Εάν είσαστε ιδιαίτερα αδύνατη μόνο τότε θα πρέπει να τολμήσετε ένα total neon look. Tα neon χρώματα όμως μπορούν να σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε τη σιλουέτα σας. Για παράδειγμα εάν στο πάνω μέρος του σώματός σας έχετε περιττά κιλάκια, επιλέξτε να φορέσετε μια neon φούστα ή ένα παντελόνι και το αντίστροφο.

Εάν είσαστε ιδιαίτερα τολμηρή μπορείτε να συνδυάσετε κομμάτια σε διαφορετικά neon χρώματα. Συνδυάστε λοιπόν ένα neon κίτρινο μπλουζάκι με τη neon ροζ φούστα σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Το να τολμάτε νέα στυλ είναι πολύ θετικό και σας βοηθάει να ανανεωθείτε. Εάν όμως δε σας πηγαίνουν, δε θα πρέπει να επιμείνετε μόνο και μόνο επειδή είναι trend. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι το χρώμα που επιλέξατε ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας και το χρώμα των μαλλιών σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα δεν πρέπει να σκέφτεστε το κίτρινο σε καμία περίπτωση καθώς θα σας κάνει να φαίνεστε χλωμή. Επιλέξτε το ροζ ή το μπλε.

Τέλος, θα πρέπει να  γνωρίζετε πως τα neon χρώματα δεν είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις. Σίγουρα δε μπορείτε να τα φορέσετε στο γραφείο αλλά ούτε και σε έναν γάμο ή μια επίσημη εκδήλωση.