Πώς να ντύνεστε στα ραντεβού με το φίλο σας!

Είσαστε πολύ ερωτευμένη με το φίλο σας, είναι ο άνδρας που ονειρευόσασταν και επιτέλους ήρθε στη ζωή σας. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που είναι να τον συναντήσετε αγχώνεστε για το τι να φορέσετε καθώς θέλετε να τον κάνετε να νιώθει σαν το πρώτο σας ραντεβού. Θέλετε να μάθετε τους κανόνες σε σχέση με το ντύσιμό σας τους οποίους πρέπει να τηρείτε στα ραντεβού με το φίλο σας;

Βασικός κανόνας είναι να αποφεύγετε να ντύνεστε προκλητικά. Εάν αφήνετε να φανεί πολύ δέρμα περνάτε το μήνυμα ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για αυτό και ντύνεστε προκλητικά ώστε να τραβάτε την προσοχή.

Φυσικά και μια γυναίκα οφείλει πάντοτε να είναι όμορφη και περιποιημένη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όταν ο καλός σας σας προτείνει να πάτε να δείτε την αγαπημένη του ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο εσείς πρέπει να εμφανιστείτε με ψηλοτάκουνες γόβες. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι θα πρέπει να ντύνεστε ανάλογα με την περίσταση! Το κόκκινο στενό σας φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο αλλά όχι για τον κινηματογράφο!

Ένα άλλο θέμα ιδιαίτερα σοβαρό όπου μπορείτε να παρασυρθείτε εύκολα όταν είσαστε ερωτευμένη είναι να αλλάξετε στυλ για χάρη του. Να φοράτε δηλαδή ρούχα τα οποία μέχρι πρότινος δε σας άρεσαν μόνο και μόνο επειδή γνωρίζετε ότι αρέσουν σε εκείνον. Θυμηθείτε ότι όταν σας γνώρισε είχατε ένα συγκεκριμένο στυλ. Άρα εάν είσαστε από εκείνες που φορούν pencil φούστες και ψηλοτάκουνες γόβες, δε θα πρέπει να αρχίσετε να φοράτε φόρμες επειδή εκείνος είναι αθλητικός τύπος.

Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Το να δείχνετε όμορφη δε θα το πετύχετε μόνο φορώντας το υπέροχο φόρεμά σας και το κόκκινο κραγιόν σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε να ενυδατώνετε το πρόσωπο και το σώμα σας, να φροντίζετε τα μαλλιά σας και να μυρίζετε όμορφα.

Εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, κάποια κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σας θα σας σώσουν, όπως ένα jean με τέλεια εφαρμογή, ένα little black dress, ένα λευκό πουκάμισο, ένα t- shirt, ένα ζευγάρι κομψά flats και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Όλα αυτά τα κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν με διάφορους τρόπους και προσθέτοντας τα ανάλογα αξεσουάρ θα σας χαρίζουν κάθε φορά διαφορετικό outfit. Ξεχάστε τη μόδα, σκεφτείτε το στυλ. Η μόδα αλλάζει αλλά το στυλ παραμένει…