Το καλοκαιρινό peplum σακάκι!

Εάν ψάχνετε το τέλειο καλοκαιρινό σακάκι απλά επιλέξτε ένα peplum, το οποίο τονίζει ιδιαίτερα τη μέση και κολακεύει όλους τους σωματότυπους! Από πέρυσι το καλοκαίρι έκαναν την εμφάνισή τους peplum φορέματα και φούστες και η είδηση είναι ότι η συγκεκριμένη τάση που θυμίζει τη δεκαετία του '40 δεν πρόκειται να φύγει σύντομα. Μάθετε πώς να φορέσετε το peplum σακάκι!

Για μία άψογη casual εμφάνιση συνδυάστε το peplum σακάκι σας με ένα skinny jean, το οποίο θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά εάν φυσικά φορέσετε τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας και ένα απλό t-shirt. Ολοκληρώστε το look με μια oversized τσάντα και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Στη δουλειά σας φορέστε το στυλάτο σακάκι σας με μια mini printed φούστα, ένα αμάνικο μεταξωτό top και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και ολοκληρώστε το look σας με μια κομψή τσάντα.

Στη βραδινή σας έξοδο φορέστε το peplum σακάκι σας με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι και ένα corset top και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε έντονο χρώμα και ένα clutch.

Για μια σέξι και σικάτη εμφάνιση φορέστε το πάνω από το στενό φόρεμά σας το οποίο φθάνει μέχρι το γόνατο και ολοκληρώστε το look με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα clutch και τα απαραίτητα κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο.

Για μία κομψή εμφάνιση φορέστε το peplum σακάκι σας με μια ριγέ pencil φούστα, ένα δαντελωτό top και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα.