Πώς να φορέσετε το φόρεμα με κοψίματα!

Τα φορέματα με κοψίματα τα οποία αφήνουν να φανούν σημεία του σώματός μας είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού. Επειδή όμως είναι πολύ εύκολο η εμφάνισή σας με το συγκεκριμένο φόρεμα να χαρακτηριστεί υπερβολική, εάν θέλετε να υιοθετήσετε το trend, ακολουθήστε τις συμβουλές μας ώστε να το φορέσετε σωστά!

Ο βασικός κανόνας είναι να αφήνετε μόνο μία περιοχή του σώματός σας εκτεθειμένη, διαφορετικά εκτός από το γεγονός ότι κάποιοι θα σας χαρακτηρίσουν προκλητική, θα δείχνετε σα να προσπαθείτε πολύ να αναδείξετε το σώμα σας. Διαλέξτε μια περιοχή που είσαστε σίγουρη, όπως η πλάτη, η μέση ή η περιοχή του διαφράγματος.

Θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική με το μάκρος και το ντεκολτέ. Εάν δηλαδή το φόρεμα είναι κοντό ή έχει πολύ μεγάλο ντεκολτέ εκτός του ότι τα κοψίματα θα πρέπει να είναι μικρά, καλύτερα να προτιμήσετε να καλύπτονται με διαφανές ύφασμα ή δαντέλα. 

Τα φορέματα με κοψίματα, ακόμα κι αν αυτά είναι μικρά και διακριτικά, δεν είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις. Θα πρέπει να αποφεύγετε να τα φοράτε τις πρωινές ώρες, φυσικά στην εργασία σας ακόμα και σε γάμους. Τα συγκεκριμένα φορέματα φοριούνται μόνο το βράδυ για ένα ποτό με τους φίλους σας.

Το μαύρο είναι πάντα μια ασφαλής και κομψή επιλογή για όλες μας ωστόσο σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα φόρεμα σε φωτεινό χρώμα ακόμα και neon που είναι επίσης trend.