Πώς να φορέσετε το ψηλόμεσο σορτς!

Το ψηλόμεσο σορτσάκι αυτό το καλοκαίρι είναι must και σίγουρα θα το λατρέψετε καθώς θα προσθέσει πόντους στο ύψος σας, θα σας αφαιρέσει κιλάκια και θα αναδείξει τα υπέροχα πόδια σας. Θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε αυτό το καταπληκτικό trend;  

Για μια υπέροχη βραδινή εμφάνιση συνδυάστε το ψηλόμεσο σε nude απόχρωση σορτσάκι σας με ένα μαύρο top, τα ψηλοτάκουνα μαύρα σας πέδιλα, τα οποία θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται καλλίγραμμα και ψηλά, και ολοκληρώστε το look σας προσθέτοντας λαμπερά χρυσά κοσμήματα και ένα κομψό clutch.

Όπως ήδη σας έχουμε πει και έχετε διαπιστώσει κοιτώντας τις βιτρίνες, τo floral είναι το απόλυτο trend για φέτος το καλοκαίρι οπότε μία πολύ καλή ιδέα είναι να επενδύσετε σε ένα floral ψηλόμεσο σορτσάκι, το οποία θα σας χαρίσει υπέροχες girly εμφανίσεις. Συνδυάστε το σορτσάκι σας με ένα απλό, σε στενή γραμμή t-shirt, τα flat πέδιλά σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μια τσάντα σε ένα από τα χρώματα του σορτς. Σίγουρα το συγκεκριμένο outfit θα γίνει το αγαπημένο σας! 

Ένα μαύρο ψηλόμεσο σορτσάκι είναι ιδιαίτερα ευέλικτο κομμάτι και σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σας. Μπορείτε να το φοράτε συνέχεια και να το συνδυάζετε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Ένα άνετο και cute outfit είναι να το συνδυάσετε με ένα λευκό εφαρμοστό top, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε έντονο χρώμα και να ολοκληρώσετε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία oversized τσάντα.