Στυλάτα outfits για την παραλία!

Όταν πρόκειται για τις εμφανίσεις μας στην παραλία, υπάρχουν τόσες πολλές και υπέροχες επιλογές. Από ένα εντυπωσιακό καφτάνι και ένα jean σορτς μέχρι ένα printed χαριτωμένο φορεματάκι. Δεδομένου ότι έχετε ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις σας στις κοντινές παραλίες της Αττικής, σας προτείνουμε τα πιο στυλάτα outfits!

Για μια girly εμφάνιση συνδυάστε το μπικίνι σας το οποίο έχει έντονο χρώμα, όπως φούξια, με ένα ριγέ στράπλες mini φορεματάκι και ολοκληρώστε το look σας με τις σαγιονάρες, μία ψάθινη τσάντα και τα oversized γυαλιά ηλίου σας.

Φορέστε ένα μακρύ φορεματάκι σε έντονο χρώμα, όπως το τιρκουάζ, συνδυάζοντας το με ένα μαγιό σε χρώμα που θα κάνει την τέλεια αντίθεση όπως το κίτρινο και ολοκληρώστε το look σας με τις σαγιονάρες σας και μια oversized τσάντα στο ίδιο χρώμα με το μαγιό σας.

Ένα απλό αλλά άψογο look είναι να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας ένα λευκό καφτάνι συνδυάζοντάς το με σαγιονάρες, καπέλο και κοσμήματα σε έντονα χρώματα.

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε στην παραλία, φορέστε ένα mini printed φόρεμα, το οποίο θα συνδυάσετε με τις flat εσπαντρίγιες σας και μία τσάντα σε έντονο χρώμα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου.   

Τέλος, φορέστε το αγαπημένο σας jean σορτσάκι με μια λευκή tunic και ολοκληρώστε το look σας με μια ριγέ τσάντα, τις χρωματιστές σαγιονάρες σας και ένα ζευγάρι γυαλιά καθρέφτες.