Πώς να φορέσετε το jean σορτσάκι σας!

Παρόλο που το φοράμε όλη τη σεζόν, το jean σορτσάκι το καλοκαίρι έχει την τιμητική του! Είναι άνετο και ευέλικτο καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί προσφέροντάς μας μια casual και στυλάτη εμφάνιση μέχρι το βράδυ για ένα sexy look. Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε; 

Για μια τέλεια εμφάνιση στην παραλία φορέστε το με ένα καφτάνι και ένα ζευγάρι gladiator σανδάλια, μία μεγάλη ψάθινη τσάντα κι ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου. Πρόκειται για ένα άψογο outfit με το οποίο θα αισθάνεστε τέλεια όταν συνεχίσετε την ημέρα σας πίνοντας ένα cocktail στο beach bar.  

Για τις καθημερινές casual εμφανίσεις σας φορέστε το jean σορτσάκι σας με ένα t-shirt και τα στυλάτα σταράκια σας. Προσθέστε χρώμα στην εμφάνισή σας με μια εντυπωσιακή τσάντα κι ένα κολιέ στο λαιμό σας.

Στη βραδινή σας έξοδο φορέστε το με ένα μεταξωτό αμάνικο top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται ψηλά και αδύνατα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα κολιέ κι ένα clutch σε έντονο χρώμα. Για μια όμορφη βραδιά δίπλα στη θάλασσα φορέστε το με μία animal print tunic ή ένα καφτάνι και τα flat σανδάλια σας. Ολοκληρώστε το look σας με χρυσά κοσμήματα.   

Εάν θέλετε να το φορέσετε στον απογευματινό καφέ με τη φίλη σας, συνδυάστε το με μια tunic και τις χρωματιστές πλατφόρμες σας. Ολοκληρώστε το look σας με δυο, τρία μεγάλα βραχιόλια και μια oversized τσάντα.

Για ένα boho look συνδυάστε το jean σορτσάκι σας με μία loose μπλούζα και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Ολοκληρώστε το look σας με ένα φουλάρι που θα τυλίξετε στο λαιμό σας και τα oversized βραχιόλια σας.