Στυλάτη στην παραλία!

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με τα κομμάτια τα οποία πρέπει να διαθέτουμε στη γκαρνταρόμπα μας για τις εμφανίσεις μας στην παραλία! Ετοιμάσαμε για εσάς έναν οδηγό από το μαγιό μέχρι τα αξεσουάρ που χρειάζεστε προκειμένου να είσαστε η πιο στυλάτη της παραλίας!

Σε ό,τι αφορά λοιπόν το μαγιό, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα με έναν ώμο το οποίο είναι το απόλυτο trend για φέτος το καλοκαίρι. Το ξέρουμε πως δεν είναι το πιο πρακτικό για ένα όμορφο μαύρισμα ωστόσο είναι τόσο στυλάτο που δε μπορούμε να το αγνοήσουμε.   

Επίσης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τα βολάν φοριούνται παντού αυτή τη σεζόν, άρα και στο μαγιό σας. Προσδίδουν θηλυκότητα και είναι ο καλύτερος τρόπος να προσθέσετε όγκο εκεί που τον χρειάζεστε όπως στο στήθος ή τους γοφούς σας. Για ένα εξαιρετικά θηλυκό look επενδύσετε σε ένα floral στράπλες μπικίνι.

Εάν λατρεύετε τη μόδα των fifties θα ενθουσιαστείτε με την πρότασή μας για ένα μαγιό που φθάνει ψηλά στη μέση. Σωστά; Ακόμα όμως κι αν δεν είσαστε fun θα δείτε με άλλο μάτι το συγκεκριμένο μαγιό εάν σας πούμε ότι όχι μόνο μπορεί να κρύψει την κοιλίτσα σας αλλά θα κολακεύσει και τις καμπύλες σας. Επενδύστε σε ένα με prints όπως πουά, floral ή καρό.

Σε ό,τι αφορά τα γυαλιά ηλίου, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι cat eye τα οποία θα απογειώσουν το στυλ σας στην παραλία. Δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχήματα, στυλ και χρώματα σίγουρα θα βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν απόλυτα. 

Τέλος, αυτό που χρειάζεστε οπωσδήποτε είναι μερικά printed φορέματα. Αναζητήστε φορέματα σε τολμηρά και έντονα χρώματα τα οποία θα ολοκληρώσουν άψογα το look σας.