Αγαπημένες μου εσπαντρίγιες!

Ένας ακόμα λόγος για να είμαστε ενθουσιασμένες που μπαίνει η Άνοιξη είναι ότι επιτέλους θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας παπούτσια. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά οι εσπαντρίγιες! Flat ή ψηλές, με λουράκι, με κορδόνι, υφασμάτινες ή δερμάτινες, οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν με όλα, φοριούνται όλες τις ώρες, είναι άνετες και θα προσθέσουν στυλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας!  

Οι εσπαντρίγιες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι το πιο must have παπούτσι που πρέπει να διαθέτει κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα! Εάν δεν είχατε επενδύσει τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε η ώρα να το κάνετε καθώς όπως θα έχετε διαπιστώσει οι εσπαντρίγιες είναι η πιο συνεπής τάση στη μόδα, οπότε θα τις φοράτε για πολλά χρόνια, είναι ευέλικτες καθώς μπορούν να σας χαρίσουν μια κομψή εμφάνιση στην παραλία, να σας προσφέρουν άνεση και στυλ στα ψώνια σας αλλά και ένα άκρως θηλυκό look συνδυασμένες με το αέρινο maxi φόρεμά σας ή με τη φαρδιά σας φούστα που φθάνει μέχρι τη μέση της γάμπας. Τέλος, ένας ακόμα λόγος για να αγαπάμε τις εσπαντρίγιες είναι ότι κυκλοφορούν σε τόσα διαφορετικά σχέδια και χρώματα που δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε αυτές που μας ταιριάζουν!

Αρχικά προσανατολιστείτε σε ένα ζευγάρι του οποίου το χρώμα θα ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια που έχετε στη ντουλάπα σας και στη συνέχεια εάν θέλετε επενδύστε σε φωτεινά χρώματα ή σε εσπαντρίγιες με prints που είναι η απόλυτη τάση για φέτος.

Αν και οι εσπανρίγιες με κορδόνι είναι η πιο θηλυκή εκδοχή τους, θα πρέπει να τις αποφύγετε εάν το δυνατό σας σημείο δεν είναι τα πόδια σας καθώς έχουν την τάση να κόβουν το πόδι και να το κάνουν να φαίνεται πιο κοντό.

Πώς να τις φορέσετε

Με παντελόνια τα οποία φθάνουν μέχρι τους αστραγάλους, με jean, φούστες, με maxi φορέματα και όταν καλοκαιριάσει εάν τις συνδυάσετε με τα shorts σας σίγουρα θα αναδείξουν τα υπέροχα και μαυρισμένα πόδια σας.