Τα trends στα παπούτσια!

Τι αγαπάει περισσότερο μία γυναίκα που σέβεται το στυλ της; Μα φυσικά τα παπούτσια! Η αδυναμία που έχουμε οι γυναίκες στα παπούτσια είναι γνωστή και απόλυτα δικαιολογημένη καθώς ένα εντυπωσιακό παπούτσι μπορεί να δώσει στυλ και να μεταμορφώσει όλη την εμφάνισή μας. Φέτος, οι σχεδιαστές έκαναν τα πάντα για αυτή την αδυναμία μας και έβαλαν τα δυνατά τους για να μας εντυπωσιάσουν, δίνοντάς μας πολλές επιλογές. Μυτερά παπούτσια, πολύχρωμα, με μεταλλικές λεπτομέρειες, διάφανα, γούνινα, από δαντέλα, peep toe, πέδιλα, σανδάλια, αθλητικά είναι μερικές από τις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ.

Κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες

Πρόκειται για το πιο κομψό, θηλυκό και κολακευτικό παπούτσι που όλες μας πρέπει να διαθέτουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Οι κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες φέτος έχουν εντυπωσιακά χρώματα, είναι στολισμένες με παγιέτες, στρας και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Metallics

Τα μεταλλικά παπούτσια είναι μία από τις πιο hot τάσεις και μη φαντάζεστε μόνο μεταλλικές γόβες ή μεταλλικά πέδιλα, αλλά και flats ακόμα και sneakers!  

Διάφανα παπούτσια

Οι πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας πλημμύρισαν από διάφανα παπούτσια ή με διαφανείς λεπτομέρειες όπως τακούνια και λουράκια. Εάν τα επιλέξετε σίγουρα δε θα αναρωτηθείτε ποτέ εάν ταιριάζουν με τα ρούχα σας καθώς πηγαίνουν με όλα!

Printed παπούτσια

Τα prints αυτή την Άνοιξη είναι παντού, θα μπορούσαν να λείπουν από τα παπούτσια; Floral, πουά, ρίγες, γεωμετρικά σχήματα, κλασικά animal prints και άλλα μοτίβα φέτος θα κοσμήσουν τα ποδαράκια σας.

Ανδρόγυνο στυλ

Εκτός από τα flat και τα loafers, το ανδρικό στυλ παπουτσιού είναι must φέτος. Εάν τα επιλέξετε, φορέστε τα με ό,τι πιο θηλυκό έχετε στη ντουλάπα σας.

Αρχιτεκτονικές φόρμες

Παπούτσια έργα τέχνης με εντυπωσιακά κοψίματα και prints, ασυνήθιστα τακούνια και πιασίματα πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας στις βιτρίνες.

Μπότες

Σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν Αμαζόνα εάν τις επιλέξετε. Μπότες μέχρι το γόνατο με κοψίματα και λωρίδες που αγκαλιάζουν τα πόδια είναι μία από τις πιο τολμηρές προτάσεις για τη φετινή σεζόν.

Διακοσμητικά στοιχεία

Πέτρες, στρας, αλυσίδες, μεταλλικά στοιχεία είναι εξαιρετικά hot τάση στα παπούτσια και σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Έμφαση στο τακούνι

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν οι σχεδιαστές φέτος στο σχέδιο, το χρώμα και το υλικό του τακουνιού. Από ιδιαίτερα χοντρά έως μικροσκοπικά, τα τακούνια φέτος θα έχουν ασυνήθιστα σχήματα και χρώματα.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι η χαριτωμένη τάση του χειμώνα να φοράμε καλτσάκια με τις γόβες μας συνεχίζεται και την Άνοιξη!