Η μόδα στα… νύχια και το σώμα της Κάιλι Τζένερ

Η εμμονή της Κάιλι για τα νύχια της έφτασε στο αποκορύφωμα τον περασμένο μήνα όταν ξεκίνησε και η συνεργασία της με την Sinful Colors

Το πώς να βγάζουν χρήματα είναι μάλλον οικογενειακή υπόθεση ή καλύτερα γυναικεία υπόθεση, αφού τα χρήματα κυρίως έρχονται από τις... δραστηριότητες των γυναικών της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ.

Έτσι από την «παραγωγή» χρημάτων δεν θα μπορούσε να μείνει έξω η μικρότερη κόρη, η 18χρονη Κάιλι Τζένερ, η οποία σήμερα «βγαίνει» στην αγορά με δύο διαφορετικές εταιρείες και άρα με διαφορετικά προϊόντα, αντιπροσωπεύοντας μία σειρά αθλητικών ρούχων της Puma, αλλά και μία σειρά από βερνίκια νυχιών της Sinful Colors.

Μπορεί, λοιπόν, να δυσαρέστησε ένα από τα μέλη της οικογένειάς της όταν υπέγραψε να συνεργαστεί με την Puma, αφού είναι εμπορικός αντίπαλος του γαμπρού της, Κάνιε Γουέστ, αλλά αυτά ξεπερνιούνται γρήγορα στην οικογένεια Καρντάσιαν – Τζένερ όταν πρόκειται για χρήματα.

Έτσι η μικρότερη της οικογένειας ξεκίνησε να ανεβάζει στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από την διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας που πλέον εκπροσωπεί.

Η Κάιλι είναι αυτή που προωθεί τη νέα σειρά Fierce από τη συλλογή της Puma, η οποία από σήμερα θα βρίσκεται στα καταστήματα και πρόκειται για μία σειρά από πολύχρωμα ρούχα γυμναστηρίου.

Κι επειδή η 18χρονη Κάιλι δεν μπορεί να κυκλοφορεί απεριποίητη, υπέγραψε συμβόλαιο με την Sinful Colors για να προωθήσει τα βερνίκια νυχιών της εταιρείας, γιατί πολλά πράγματα μπορεί να λέγονται για την Κάιλι, αλλά κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι δεν έχει άψογα και κυριολεκτικά λαμπερά νύχια.

Η εμμονή της Κάιλι για τα νύχια της έφτασε στο αποκορύφωμα τον περασμένο μήνα όταν ξεκίνησε και η συνεργασία της με την Sinful Colors. Σήμερα όμως βγαίνει στην αγορά μία νέα συλλογή από 27 αποχρώσεις και η 18χρονη τηλεπερσόνα δεν έχει τίποτα άλλο παρά να παραδεχτεί ότι περνάει πολύ χρόνο φτιάχνοντας τα νύχια της. Δεν είναι απλώς ένα χόμπι γι αυτήν αλλά μία προτεραιότητα. «Φτιάχνω τα νύχια μου κάθε εβδομάδα. Πολλές φορές για να τα φτιάξω κάθομαι τέσσερις με πέντε ώρες», δήλωσε η Κάιλι στο People StyleWatch κι όλοι πλέον απορούν πότε βρίσκει χρόνο για να γυμναστεί!