Καουμπόϊκες μπότες, θεατρικότητα, πόζες και καπέλα

Η συλλογή αναμειγνύει την δυναμική ραπτική με τη σουηδική κληρονομιά και χειροτεχνία

Η Άμπερ Βαλέτα, η Ζουρντάν Νταν, η Άσλεϊ Γκράχαμ και μερικά ακόμα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ περπάτησαν, σε ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα, που απέπνεε την καθαρότητα και την γοητεία μιας παγωμένης λίμνης. Όλα αυτά κάτω από τη θολωτή οροφή του Bourse de Commerce στο Παρίσι, όπου παρουσιάστηκε η επίδειξη της συλλογής H&M Studio φθινόπωρο- χειμώνας 2016.Πηγή έμπνευσης οι δυναμικές γυναίκες και η ομορφιά του ανεξάρτητου πνεύματος.

Η συλλογή αναμειγνύει την δυναμική ραπτική με τη σουηδική κληρονομιά και χειροτεχνία. Παρουσιάστηκε μια φρέσκια οπτική στη γυναικεία γραμμή με εστίαση στους ώμους και τη μέση, και με ενισχυμένη τη θεατρικότητα και τη πόζα από τα καπέλα gaucho και τις καουμπόικες μπότες.

«Αυτή η συλλογή έχει να κάνει με τη δυναμικότητα και την ομορφιά των γυναικών και τον τρόπο που εκφράζουμε αυτή τη δύναμη μέσα από το στυλ μας. Μου αρέσει η αντίθεση της δυναμικής ραπτικής με τις πινελιές χειροτεχνίας από τη σουηδική κληρονομιά και λαογραφία», λέει Σόφι Γιόχανσον, δημιουργική σύμβουλος της εταιρίας.

Η συγκεκριμένη συλλογή, περιορισμένης έκδοσης, θα διατεθεί σε 200 καταστήματα καθώς και online από τις 8 Σεπτεμβρίου.