Metallics!

Χρυσό, ασημί, χάλκινο...Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι η νέα τάση στη μόδα αυτό το χειμώνα και σίγουρα όσες τολμήσουν να την ακολουθήσουν δε θα περάσουν απαρατήρητες... Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές ίσως είναι αυτό που ψάχνετε για να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας. Το σκέφτεστε; Αν ναι, εμείς θα σας πούμε τι να προσέξετε για να "φορέσετε" σωστά το νέο trend!

Ένας από τους βασικούς κανόνες είναι να επιλέξετε να φορέσετε ένα κομμάτι σε μεταλλική απόχρωση. Για παράδειγμα, τη χρυσή φούστα σας πρέπει να τη συνδυάστε με ένα απλό μαύρο τοπ. Εάν είναι το σακάκι σας σε μεταλλική απόχρωση κρατήσετε το υπόλοιπο look σε minimal ύφος. Φυσικά θα πρέπει να φροντίζετε τα ρούχα που θα συνδυάζετε να έχουν ουδέτερα χρώματα, όπως καφέ, μαύρο κλπ. Κάτι άλλο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα αξεσουάρ. Επειδή από μόνο του ένα μεταλλικό ρούχο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, πιστέψτε μας δε χρειάζεστε ούτε κολιέ, ούτε σκουλαρίκια αλλά ούτε το τσαντάκι σας να είναι σε μεταλλική απόχρωση. Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ σας το οποίο πρέπει να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται.

Για εσάς που φοβάστε το συγκεκριμένο στυλ, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά προσθέτοντας μικρές πινελιές στο ντύσιμό σας όπως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε μεταλλική απόχρωση ή να "σπασετε" τη μονοχρωμία του φορέματός σας με μία ζώνη.

Τέλος, είναι αυτονόητο ότι το συγκεκριμένο look ταιριάζει μόνο στις βραδινές σας εξόδους. Μην εμφανιστείτε στο γραφείο με παντελόνι σε μεταλλική απόχρωση γιατί οι συνάδελφοί σας θα νομίζουν ότι απλά δεν κοιμηθήκατε σπίτι σας!